Sådan fejlfindes en Klipsch-subwoofer

I 1946 var Klipsch en af ​​de første amerikanske højttalerproducenter. Produktlinjer inkluderer højttalere til hjemmelyd og teater; personlig lyd, inklusive hovedtelefoner; og professionel biograflyd. Subwooferen er det element i hjemmets højttaleropsætning, der giver basen. Problemer med subwoofere inkluderer lydproblemer relateret til tilslutning, placering og fase blandt andet. Disse problemer kan løses ved at følge nogle fejlfindingstrin.

Trin 1

Undersøg subwooferforbindelsen til forstærkeren, hvis du ikke hører nogen baslyde. Mange Klipsch subwoofere har to metoder til at forbinde til forstærkeren: Højttalertrådforbindelser, kaldet "High-Level Inputs" og en RCA-type subwoofer-udgang. Brug ikke begge dele. Brug RCA-typen, der er tilsluttet stikket mærket "Subwoofer" på forstærkeren, hvis det er muligt.

Trin 2

Flyt subwooferen væk fra væggen, hvis den lyder for blomstrende. Subwooferen er en ikke-retningsbestemt frekvens, der kan placeres hvor som helst i et rum.

Trin 3

Indstil fasen korrekt, hvis subwooferen ikke lyder glat eller lyder adskilt. Sid i lyttepositionen og bed en ven om at skifte 0/180 fasekontakten på subwooferen fra "0" til "180" position. Lyt efter baslydstyrke. Den korrekte faseindstilling er positionen med den højest lydende bas.

Afbryd og frakobl alle komponenter i dit system, hvis du hører brummen eller summende. Sæt komponenterne på igen en efter en, indtil du identificerer kilden til brummen. En almindelig årsag er tv-koaksialkabel, så prøv det først - det er kablet, der leverer tv-signaler.