WWDC 2013 datoer annonceret til 10-14 juni, billetter til salg 25 april kl. 10.00 PST

Apple har meddelt, at Worldwide Developer Conference for 2013 afholdes 10. juni til og med 14 i San Francisco på Moscone West Center. Billetter vil blive stillet til rådighed til køb den 25. april (i morgen morgen) klokken 10 på fredag, og vil koste $ 1599 pr. Udvikler.


Selv om den primære interesse generelt er rettet mod udviklere, vil arrangementet sandsynligvis inkludere forhåndsvisninger af de næste ti Apple-operativsystemer, herunder Mac OS X 10.9 og iOS 7. Apple belønner også de årlige Apple Design Awards under arrangementet, der viser nogle af de bedste apps til rådighed for både Mac og iOS platforme. Bortset fra disse elementer er det en meget teknisk konference med praktiske laboratorier, tekniske sessioner og præsentationer fra Apples ingeniører.

Apples pressemeddelelse til arrangementet fremhæver et citat fra Phil Schiller:

"Vi glæder os til at samle på WWDC 2013 med det utrolige fællesskab af iOS og OS X-udviklere, " siger Philip Schiller, Apples senior vice president for Worldwide Marketing. "Vores udviklere har haft det mest produktive og rentable år nogensinde, og vi er glade for at vise dem de seneste fremskridt inden for software teknologier og udvikler værktøjer til at hjælpe dem med at skabe innovative nye apps. Vi kan ikke vente med at få nye versioner af iOS og OS X i deres hænder på WWDC. "

For at være berettiget til at købe WWDC-billetter skal du være en registreret udvikler i Apples iOS- eller Mac-udviklerprogrammer

Få mere information direkte fra Apples websted for udviklere

Uanset om du deltager i WWDC-konferencen eller ej, gjorde gutterne på @ RetinaiPadWalls en sød nethinden klar 2048 × 2048 tapet med banneret grafik til arrangementet. Du kan få fat i fuldstørrelsesversionen ved at klikke på miniaturebilledet nedenfor:

Opdatering: Billetter udsolgt på under 2 minutter! Bedre held næste år ...