Ændre fotoshowhastigheden på iPad

IPadens diasshowfunktion og den tilhørende billedramme er begge gode måder at vise billeder, der er gemt på enheden. Du finder billederne dog temmelig ofte, og det er fordi standardindstillingen er indstillet til 3 sekunder. Dette kan justeres for at være betydeligt længere eller kortere afhængigt af dine præferencer, og disse justeringer foretages via individuelle funktionsindstillinger, ikke gennem hvor du starter diasshowet.

Indstilling af diasshowhastigheden for generelle fotos

Dette vil påvirke alle billeder, der vises i et diasshow, som startet gennem Photos-appen, uanset om det er i kameraliste eller andre mapper.

  • Åbn indstillinger og gå til "Fotos & kamera", og se derefter under "Slideshow" indstillinger
  • Vælg "Spil hver side for" og vælg en varighed i sekunder

Her finder du søgemuligheder i 2 sekunder, 3 (standard), 5, 10 og 20 sekunder.

For en hurtig påmindelse er den eneste måde at afspille musik sammen med billeder ved at bruge diasshowfunktionen, da den ikke er tilgængelig gennem billedrammen.

Indstilling af diasshowhastigheden til billedrammen

Separat fra det generelle diasshow kan du også selvstændigt styre billedrotationshastigheden gennem Picture Frame-funktionen, der er tilgængelig ved at trykke på blomstikonet på låseskærmen.

  • Åbn indstillinger og gå til "Billedramme"
  • Tryk på "Spil hver side for" og vælg en ny varighed om sekunder

De tilgængelige tidsindstillinger er de samme som Slideshow, hver indstilling er i sekunder: 2, 3 (standard), 5, 10 og 20.

Dette er naturligvis ikke en særlig vilde tilpasning, men hvis du sætter iPad rundt om huset eller på et skrivebord som en billedramme eller bruger det til et diasshow med AirPlay til en præsentation, er disse velkomne tilpasninger.