Hvordan kan jeg se videoer online, uden at de stopper eller holder pause?

Da populariteten af ​​websteder som YouTube og Netflix stiger, vælger flere og flere internetbrugere at se videoer online. Fordi typerne af internetforbindelser og servere varierer, gør kvaliteten og hastigheden af ​​live-streamede videoer det også. Ofte støder brugere på problemer, når onlinevideoer pludselig stopper eller stopper, så databufferen kan genopfylde dens cache. Du kan forbedre jævnheden i din videostreaming på flere måder.

Trin 1

Se onlinevideoer på en hurtig internetforbindelse. Brug en DSL- eller kabelforbindelse for at forbedre bufferhastigheden på dine videoer. Hvis båndbredden på din forbindelse er mindre end videostrømens bithastighed, stopper din afspilning med jævne mellemrum for at genopfylde dens buffering af databuffere.

Trin 2

Sæt din film på pause, indtil den er bufret helt. På de fleste medieafspillere vil du se en statuslinje, der bevæger sig sammen med din positionsindikator for at vise, hvor meget din video er bufret foran den del, du ser i øjeblikket. Tillad, at statuslinjen er fuldført, før du afspiller din video, for at undgå at stoppe eller stoppe under afspilning.

Trin 3

Skift til en version af lavere kvalitet af din video. Ofte giver websteder dig mulighed for at vælge en video i høj kvalitet eller lav kvalitet, der svarer til billedets opløsning såvel som bithastigheden. Videoer af lavere kvalitet streamer hurtigere end videoer af højere kvalitet.

Trin 4

Se din video på ikke tidspunkter i løbet af dagen. Når et websted oplever høj trafik, kan serverne blive overbelastede, hvilket resulterer i en meget langsom streaminghastighed for individuelle brugere. Hvis du har udelukket andre faktorer som mulige årsager til dine streamingproblemer, skal du vente et par timer og prøve din video igen, når der sandsynligvis er færre brugere, der forsøger at gøre det samme.

Hvis det websted, som du ser dine videoer på, konsekvent viser urolig afspilning, kan du prøve at finde din video på et andet videodelingswebsted.