Sådan bruger du Apple SuperDrive med Windows og pc

Mac'er har ikke længere interne dvd- og cd-rw-drev, men for Mac-brugere, der stadig skal bruge optiske diske, tilbyder Apple SuperDrive en ekstern alt-i-en-USB-løsning, der kan læse og skrive både cd- og dvd-diske, alt hvad du har at gøre er at slutte den til en USB-port på Mac'en, og Mac OS registrerer SuperDrive. Men det er Mac OS, ikke Windows, og mange Mac-brugere bruger også Windows PC eller Windows-operativsystemer, så det ville ikke være rart at bruge den Apple SuperDrive i Windows også?

Men SuperDrive virker ikke altid med Windows PC med det samme, og til tider fungerer Apple SuperDrive heller ikke som forventet, vil ikke acceptere en disk eller ikke anerkendes korrekt i Windows, uanset om det kører nationalt på pc eller en Mac via Boot Camp, eller en virtuel maskine heller.

Uanset scenariet, hvis du forsøger at bruge en Apple SuperDrive med Windows, og det ikke fungerer som forventet, kan du prøve trinene herunder for at få SuperDrive til at fungere i Windows.

Sådan bruger du Apple SuperDrive i Windows

Trinene nedenfor beskriver, hvordan du installerer Apple SuperDrive-drivere til Windows, så SuperDrive fungerer som forventet:

  1. Start i Windows, eller kom på Windows-pc'en, der forsøger at bruge SuperDrive, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Gå til webstedet Apple Support Downloads og find den nyeste version af "Boot Camp Support Software" (5.1.5722 eller nyere)
  3. Download zip-filen til Boot Camp Support Software og pak den ud på computeren
  4. Fra den unzipped "Bootcamp5" mappe, navigere til \ Bootcamp \ Drivers \ Apple \ og find "AppleODDInstaller64.exe"
  5. Kør AppleODDInstaller64.exe eksekverbare fil for at installere de korrekte drivere til Apple SuperDrive i Windows

Disse trin er beregnet til at være hentet fra Windows, men du kunne downloade Boot Camp Support Software på en Mac og derefter overføre zip-filen til Windows via USB, netværk eller din valgmulighed, hvis det er nødvendigt, eller du kan bare udtrække "\ Bootcamp \ Drivers \ Apple \ AppleODDInstaller64.exe" (bemærk, at den vil blive mærket "AppleODDInstaller.exe" hvis den er 32-bit version) fil på en Mac og overføre den exe installer til Windows. Du skal imidlertid være i Windows for at køre og installere de faktiske Bootcamp Drivers for SuperDrive, dog.

Dette skulle fungere for at få en Apple SuperDrive til at fungere på en moderne Windows-version, herunder Windows 7, Windows 8 og Windows 10. Bemærk, at hvis du har en særlig ældre Windows-udgivelse, vil du gerne downloade en tidligere version af Boot Camp drivere, der indeholder 32-bit exe snarere end 64-bit exe, og ellers skal det fungere det samme som godt.

Når driverne er installeret korrekt i Windows, skal Apple SuperDrive acceptere diske, læse, skrive og udstøde dem som forventet, ligesom det gør på Mac. Selvfølgelig kan du også også få et andet eksternt DVD-RW / CDRW-drev til mindre pris, da mange af de andre løsninger enten virker umiddelbart med plug-and-play i Windows og Mac OS, men SuperDrive-situationen er nyttig, hvis du Har allerede en fra en Mac, eller du vil forblive i overensstemmelse med Apple hardware. Hvorfor købe ny hardware, når du har noget, der allerede virker, ikke? Den samme logik gælder for at bruge et Windows-tastatur på en Mac, og mange andre almindelige eksterne enheder, der er kompatible med både en Mac og en pc, selvom de kræver lidt mindre tinkering for at få det til at fungere som ønsket.