iTunes 12.2.2 Update med fejlrettelser til Apple Music Released

iTunes 12.2.2-opdateringen er blevet frigivet, som omfatter flere fejlrettelser, der har til formål at forbedre Apple Music-streamingtjenesten, samt applikationerne generelt stabilitet og ydeevne.


Den lille opdatering til iTunes kan hentes nu fra sektionen Mac App Store-opdateringer, eller du kan udløse opdateringen ved at genstarte iTunes på Mac OS X eller en Windows-pc.

Udgivelser, der ledsager downloadingen, nævner, at du nu kan klikke på et "Beats 1" -banner for at se oplysninger om, hvad der aktuelt afspilles, samt udsendelsesskemaer til popmusikkanalen. Derudover kan du nu se en liste over kunstnere, du følger på Apple Music, iTunes vil ikke længere miste sit sted, hvis du vælger at gå tilbage til en side i Apple Music. Opdateringen løser et sorteringsproblem med kunstnere, og afspilningslister skal nu matche op fra handlingsmenuen til playlist biblioteket, og endelig kan kunstnere nu dele tanker, fotos, musik og medier fra tjenesten med Connect-funktionen.

Hvis du ikke bruger Apple Music og gemmer den i stedet, vil iTunes 12.2.2 opdatering ikke have meget at tilbyde med hensyn til indlysende ændringer, men det er altid en god ide at holde software opdateret og typisk de nyeste versioner af iOS kræver også, at den nyeste version af iTunes installeres for at synkronisere korrekt med en computer.

Separat er OS X Yosemite 10.10.5 opdatering, iOS 8.4.1 opdatering og en sikkerhedsopdatering til ældre versioner af OS X også tilgængelige for download.