Sådan afinstalleres Steam Games på Mac (og Windows / Linux også)

Steam gør det nemt at erhverve og styre et godt spil bibliotek på en Mac, Windows PC eller Linux maskine. Men hvis du finder ud af, at du ikke længere spiller et bestemt spil meget, eller hvis du bare skal frigøre noget lagerplads til diskplads for at gøre plads til noget andet, vil du måske afinstallere spillet fra computeren og fjerne det fra Steam .

Denne vejledning viser dig, hvordan du fjerner Steam-spil på Mac OS, og processen er også identisk til at slette spil fra Steam på en Windows-pc eller Linux.

Du har måske allerede bemærket dette, men at slette et spil fra Steam er forskelligt fra den simple Flyt til Trash-metode, der involverer, hvordan de fleste brugere afinstallerer Mac-applikationer, fordi spilene selv gemmes andetsteds på Mac i stedet for i mappen Applications. Men det er stadig nemt. For korrekt afinstallation af et damp spil, vil du faktisk bruge Steam programmet selv. Fordi Steam er en platform kompatibel app, kan du bruge denne metode til at afinstallere ethvert Steam-spil fra enhver Mac, Windows PC eller endda Linux.

Sådan afinstalleres spil fra damp på Mac, Windows Linux

Vi viser dig, hvordan du afinstallerer spil fra Steam og fjerner dem fra din computer og frigør dermed det diskplads, de tog op. Denne tilgang vil slette spillet lokalt, men det vil ikke slette spillet fra Steam-kontoen.

  1. Åbn "Steam" applikationen
  2. Klik på fanen "Bibliotek" øverst i Steam-appen, og find det spil, du vil afinstallere fra Steam
  3. Højreklik (eller hold CONTROL og klik) på det spil, du vil slette fra computeren, og afinstaller
  4. Vælg "Slet lokalt indhold" i den rullemenu, der vises
  5. Bekræft at du vil slette spillet fra computeren og afinstallere de lokale spilfiler ved at klikke på "Slet"
  6. Vent et øjeblik for spillet at afinstallere fra Steam og blive slettet fra harddisken

Du kan gentage denne proces med flere spil, hvis du forsøger at frigøre ekstra diskplads, eller hvis du simpelthen vil tynde dit Steam spil bibliotek eller fjerne en distraktion fra din computer.

Når du sletter et stort dampspil, vil du se en lille "afinstallation" -meddelelse sammen med titlen i Steam Library, indtil den er færdig. Du kan se, at dette bliver demonstreret i skærmbillederne, når du afinstallerer civilisation.

Denne afinstallationsmetode fungerer på alle operativsystemer, som Steam er kompatibel med, uanset om det er MacOS / Mac OS X, Windows eller Linux.

Og ja, du kan også geninstallere Steam-spil nemt også.

Afinstallation af Steam Games fjerner dem ikke fra en Steam-konto

Bemærk, at ved at afinstallere et spil fra Steam, slettes spillet lokalt, men det fjernes ikke fra din Steam-konto. Det betyder, at du stadig ejer spillet med den Steam-konto, og det kan stadig afspilles, men for at spille det igen i fremtiden skal det genindlæses igen.

Afinstallerer Steam-programmet selv

Og for Mac-brugere, hvis du har fjernet Steam selv, når du har afinstalleret spil fra Steam, kan du afinstallere appen på samme måde som i andre på Mac ved at trække den til papirkurven i mappen Applications. Men det gør ikke Steam spil, eller Steam spil filer eller andre Steam data. Således vil du gerne afinstallere spillene først sammen med at slette spildataene og derefter slette Steam-appen selv.

Hvis du sletter dampspil for at frigøre diskplads, eller du opdagede en enorm dampmap, der længe blev glemt, når du bruger et værktøj som OmniDiskSweeper til at genoprette diskplads, kan du også overveje at bruge en sekundær harddisk til at aflæse spilene i stedet . Du kan lære at flytte dampspil og gemte spilfiler til en anden computer eller harddisk her. Hvis du har en kæmpe harddisk, kan du være mindre bekymret for lagerkapacitet, og måske vil du bare slette eller afinstallere et spil, hvis du ikke længere bruger det, eller hvis du bare finder det for distraherende at holde dig rundt. Hvis du søger efter sidstnævnte, vil du måske stoppe Steam-lancering automatisk på Mac'en under opstart, genstart eller login også - det er mindre distraherende, hvis det ikke åbner sig automatisk!

Åh, og for de mindre velkendte, kan du undre dig over, hvad den dårlige damp er. Nå er Steam en spildistributionsplatform til Mac, PC og Linux, der gør det nemt at købe, downloade og installere et bredt udvalg af populære spil fra et centralt værksted. Populære spil som Civilization, Half Life, Battlefields, DOTA 2, Terraria, Counter Strike, Grand Theft Auto, Rust, Rocket League og meget mere er tilgængelige på Steam. Du kan tænke på det som en dedikeret spil app butik, der har mange platforme kompatible spil, selv om nogle af spillene er begrænset til bestemte operativsystemer.

Kender du til andre tips, tricks eller metoder til at slette dampspil, afinstallere damp eller administrere et dampbibliotek? Del med os i kommentarerne nedenfor!