Sådan fjernes ædelstene fra et udstyr i WOW

I World of Warcraft (WoW) online multiplayer-spil kan spillerne tage på quests, interagere med ikke-spiller-karakterer (såsom købmænd), kampmonstre og komplette niveauer. Under en af ​​disse aktiviteter kan spillere erhverve ædelstene og genstande, der indeholder stikkontakter til at holde ædelstene. Når perlerne først er indsat i et objekt (eller "gear"), kan de tilføje bonusser til våbenskader, øge en rustnings beskadigelsesmodstand eller forbedre en spillers attributter (såsom udholdenhed). Ifølge IGNs websted kan en spiller ikke fjerne en perle, når den først er indsat i en vare; dog kan spillere erstatte perler med andre perler for at opgradere ting yderligere.

Vis dine tilgængelige perler og gear under WoW-gameplay ved at trykke på “Shift” og “B” -knappen samtidigt. Ved at trykke på disse to knapper åbnes alle "poser", hvor du har gemt genstande.

Åbn "fatningsvinduet" på ethvert udstyr, der holder en perle, som du vil fjerne, ved at trykke på "Skift" og højreklikke på det samtidigt. Sokkelvinduet viser de perler, der allerede er indsat i det gear, de tilgængelige perlebøsninger, der er tilbage for den vare, og hvilke typer ædelstene den vare kræver.

Fjern en perle fra gearet ved at erstatte den med en anden perle. Klik og hold på en perle i din beholdning, og træk den derefter og oven på den perle, du vil fjerne fra et gear. Slip klikknappen for at erstatte den gamle perle med den nye.

Tips

Du kan mindske din afhængighed af at finde, købe eller vinde ædelstene ved først at oprette en karakter med juvelfremstilling som en af ​​hans eller hendes "primære erhverv." Efter niveau 60 vil din karakter derefter være i stand til at skabe ædelstene under gameplayet.

Advarsler

Udskiftning af en perle med en anden vil ødelægge den perle, der allerede er sat i et gearstikkontakt. Du kan ikke gendanne denne perle eller gendanne den til din beholdning.