Sådan låses Net10 op gratis

Elementer, du har brug for

  • IMEI-nummer

  • Låsning af software

  • USB-kabel

Det er ikke så kompliceret at skifte mobiloperatør, som du måske tror. Hvis din telefon er et Global System for Mobile Communications (GSM) -telefon, kan du bruge den med en anden mobiloperatør. Dette betyder, at du skal låse den op med en kode. Et gratis alternativ til at låse det op via din operatør er at bruge oplåsningssoftware. Du kan downloade softwaren gratis og få koden med din telefons IMEI-nummer (International Mobile Equipment Identification). Dette nummer hjælper softwaren med at identificere din telefon til at finde den rigtige kode.

Indtast * # 06 # på telefonens tastatur. Tryk på knappen “OK”. Skriv det 15- eller 17-cifrede IMEI-nummer ned som angivet på din telefons skærm.

Brug oplåsningssoftware, der findes på Internettet. Eksempler inkluderer Unlocker, Unlock to Talk og UnlockMe (se Ressourcer). Download softwarefilen, og gem den på dit skrivebord.

Dobbeltklik på filen, og følg installationsguiden. Gem softwaren på din computers harddisk. Genstart din computer for at ændringer kan træde i kraft.

Sæt USB-kablet i din mobiltelefon. Slut den anden ende til din stationære eller bærbare USB-port.

Start oplåsningssoftwaren. Vent på, at den registrerer din mobiltelefon. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste IMEI-nummeret og trykke på knappen "Lås op".

Vælg "Net10" fra listen over operatører, som din telefon er låst til. Vælg også dit land i rullemenuen.

Indtast oplåsningskoden i din telefon. Følg eventuelle specielle instruktioner, som softwaren beder om. Vent på underretning om, at du har låst din telefon op med succes.

Advarsler

Hvis du indtaster koden forkert, låses din telefon permanent.