iOS 7.1 Beta 4 Udgivet for udviklere

Apple har udgivet den fjerde beta version af iOS 7.1 til dem, der er registreret i iOS Developer-programmet. Som sædvanlig med disse opdateringer fokuserer udgivelsen på forbedring af ydeevne og raffinering, løsning af fejl og andre tilpasninger af systemfunktionalitet.Udviklere, der i øjeblikket kører iOS 7.1 beta 3, kan downloade beta 4 via Over-the-Air, der er tilgængelig via Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. OTA-opdateringen er udført som build 11D5134c, og vejer mellem 70 MB og 200 MB, afhængigt af hvilken iPad, iPod touch eller iPhone der installeres på. De, der foretrækker at installere opdateringen via IPSW, kan finde firmwarefiler og en ny version af Xcode, der er tilgængelig på Apples websted for udviklerportaler.

Den opdaterede beta-udgivelse repræsenterer Apples fremskridt hen imod frigivelse af den første store opdatering til iOS 7 til den bredere offentlighed. Selvom Apple ikke har angivet en bestemt tidsplan for en offentlig udgivelse af iOS 7.1, løber udvikler beta-versioner af iOS typisk gennem seks til otte revisioner, inden de bliver offentligt tilgængelige. Ved den nuværende udgivelsescyklusrate på ca. en ny beta hver anden uge kan brugerne forvente at se 7, 1 offentliggørelsesdato en gang i næste måned, selv om det naturligvis kun er spekulation baseret på tidligere planlægning.

Vi ved OSXDaily dækker normalt ikke specifikationer for beta-softwareudgivelser, fordi de hele tiden skifter (og frigives under en NDA, som få synes at anerkende), men de interesserede kan finde yderligere oplysninger om den nyeste udgivelse på en MacRumors Forums-tråd om emnet .