Sådan åbnes BIN-filer på Mac

Når du klikker på en BIN-fil på Mac-computeren og får en fejl, har din computer sandsynligvis ikke programmet til at åbne filtypen. Der er mange hjælpeapplikationer, der åbner BIN-filerne på Mac, men Stuffit Expander er et gratis og pålideligt program, der kan åbne alle typer BIN-filer på en Mac-computer.

Installer Stuffit Expander på din Mac-computer. Du kan downloade applikationen fra http://www.apple.com/downloads/macosx/system_disk_utilities/stuffitexpander.html. Dette er en gratis applikation, der tilbydes af Mac.

Dobbeltklik på den BIN-fil, du vil åbne. Normalt starter Stuffit Expander automatisk og begynder at afkode BIN-filen.

Klik på ikonet Stuffit Expander på dit skrivebord for at starte applikationen, hvis trin 2 ikke fungerer. Vent et par sekunder, indtil applikationsvinduet åbnes.

Klik på "File" i udvidelsesvinduet, og vælg "Expand" i filmenuen.

Vælg den fil, du vil åbne, i gennemsøgningsvinduet, der vises, når du vælger "Udvid". Klik på “ok”. Applikationen begynder at afkode BIN-filen. Den placerer den afkodede fil i samme mappe som den originale BIN-fil.

Træk og slip BIN-filen i Stuffit Expander-vinduet som en anden mulighed for at åbne BIN-filerne. Naviger til BIN-filen i Window Explorer. Start applikationen. Træk filen fra Windows Stifinder til applikationen. Afkodningsprocessen begynder automatisk.

Tips

Prøv at installere Stuffit Expander 5.0 eller højere for bedre afkodning. De ældre versioner udtrækker ikke bestemte data som routingoplysningerne.

Hvis ovenstående trin ikke fungerer, kan BIN-filen muligvis være beskadiget.