Sådan får du vist og send en "Utilsendt meddelelse" i Mail til iOS

Har du nogensinde lanceret Mail-appen på din iPhone eller iPad for at finde en indikator for "Utilsendt meddelelse" nederst på skærmen? En email bliver som regel usynlig, hvis du mister internetadgang, mens du forsøger at sende beskeden, en temmelig almindelig begivenhed for dem, der bor i områder med ringe mobilmodtagelse eller som har flaky internetadgang generelt. Mens iOS normalt sender meddelelsen til sig selv, når et signal igen er fundet, virker det ikke altid, og derfor kan det være nødvendigt at udløse en genudgivelse for at flytte den som ønsket.

Vi vil dække, hvordan du kan se, hvilken e-mail-meddelelse der blev lagt fast uden at sende, og vigtigere, hvordan du sender den usendte besked igen, så den går til modtageren som beregnet . Du har naturligvis brug for en meddelelse om "Utilsendt meddelelse" i Mail på en iPhone eller iPad, for at dette kan fungere som beskrevet her, ellers kommer du bare til en tom udbakke i Mail-appen til iOS.

Sådan sender du en "Sendt besked" tilbage i Mail på iPhone og iPad

  1. Dobbeltklik på, at iPhone / iPad / iPod har en aktiv internetforbindelse
  2. Fra Mail-appen skal du trykke på "Mailboxes" -teksten øverst i Mail-vinduet
  3. I postkassepanelet skal du vælge "Udbakke" for at se de usendte meddelelser
    • For at sende den usendte besked igen, skal du bruge pull-to-refresh-indstillingen ved at trække ned på skærmbilledet Udbakke, indtil spinindikatoren vises
    • For at slette den usendte besked skal du trykke på "Rediger", trykke på meddelelsen og vælge Papirkurv-ikonet

Hvis du antager, at du valgte at sende beskeden igen, vises en "Sending # of #" -indikator nederst i udbakken med en blå statuslinje. Når meddelelsen er færdig med afsendelse, forsvinder den fra udbakken for at vise en "No Mail" skærm.

Som nævnt før er usendte meddelelser næsten altid et resultat af problemer med internetforbindelse. Hvis du fortsat har problemer med et mobilnetværk, kan du prøve at slutte dig til et wi-fi-netværk eller nulstille netværksindstillinger. Hvis meddelelsen fortsætter med at vises i Mail-app, kan du muligvis tjekke udgående indstillinger for e-mail-servere, ellers bliver det blot at fjerne Mail-kontoen og geninstallere den samme konto, som regel løser problemet.