Hvordan kontrollerer jeg en computers komplette historie?

At holde styr på historikken på din computer er en vigtig måde at overvåge brugen på, især hvis du har børn i hjemmet, der har lov til at være på internettet. Overvågning af, hvor de har været, og hvilke websteder de har set, er en måde at sikre, at de er sikre og sikre. Der er også software tilgængelig, der kan kontrollere historikken for alt, hvad der er gjort på din computer, inklusive downloads og emner, der er gemt på din harddisk.

Trin 1

Klik på den webbrowser, du har installeret på din computer. Mange mennesker bruger Internet Explorer eller Mozilla. Browseren åbnes.

Trin 2

Klik på knappen for "Historie". Afhængigt af din browser kan det være placeret et andet sted. For Mozilla er det den midterste fane øverst på skærmen. For Internet Explorer er det på venstre side.

Trin 3

Klik på den mulighed, du vil se. Du kan se al historik på én gang, se de websteder, der sidst er blevet besøgt, eller se en liste over faner, der har været åbne.

Trin 4

Klik på Start nederst til venstre på skrivebordsskærmen på din computer. Klik på Programmer, tilbehør, systemværktøjer og diskoprydning, som fortæller dig, om der har været genstande, der er gemt i de midlertidige internetfiler. Klik på Midlertidige internetfiler, og så vil du se muligheden for at se filerne. Visning af disse filer giver dig mulighed for at se alt, hvad der er downloadet til computeren.

Trin 5

Download software, der kan spore din computers historie, inklusive besøgte websteder, anvendt software og downloadede filer. Snapshot Spy markedsføres mod dem, der ønsker at overvåge, hvad deres børn laver. Soft Activity's overvågningssoftware kan se hele dit netværk, hvilket gør det egnet til arbejdsgivere, der ønsker at observere medarbejderaktivitet. Spies Online kan overvåge aktivitet og tastetryk, som brugeren har foretaget (se links i Ressourcer for alle disse.)

Klik på den overvågningssoftware, du har installeret, for at kontrollere hele historikken for alt, hvad der er sket på computeren.