Sådan udskiftes et batteri i en Garmin GPS (5 trin)

Garmin har gjort det nemt at udskifte batteriet i mange af deres GPS-enheder. Det sælger også udskiftningsbatterierne på sit websted, eller de kan købes hos detailhandlere, der sælger elektronik. Bemærk, at ikke alle enheder har et batteri, der kan udskiftes af ejeren, og det er bedst at kontakte Garmin for mere information.

Trin 1

Bestem, at du har en Garmin GPS med et udskifteligt batteri. Find oplysningerne ved at kontrollere manualen eller med en nøje inspektion af bagsiden og siderne af GPS-enheden. GPS-enheder, der har et batteri, der kan udskiftes af ejeren, har en batteridæksellås på bagsiden eller siden; det ligner et lille glidende stykke plast med åbninger eller riller.

Trin 2

Åbn og fjern batteridækslet ved at skubbe batteridæksellåsen og trække batteridækslet af. I nogle modeller er du muligvis nødt til at holde låsen op, samtidig med at du trækker batteridækslet af.

Trin 3

Fjern batteriet ved at skubbe batteriet ud af batterihulrummet. Det kan være nødvendigt at bruge et let tryk for at få det til at glide ud.

Trin 4

Sæt det nye batteri i ved at skubbe det ind i batterirummet. Ret metalkontakterne på batteriet med metalkontakterne i batterirummet for at sikre, at det er korrekt installeret.

Klik batteridækslet på plads igen. Batteridæksellåsen skal automatisk låse og fastgøre dækslet. Hvis dette ikke sker automatisk, skal du skubbe låsen tilbage til den låste position.