iOS 5.0.1 Beta løser problemer med batterilevetiden til iPhone 4S & IOS 5, offentlig udgivelse snart

Apple har anerkendt problemer med batteridræning med iOS 5 og har siden frigivet en beta-version af iOS 5.0.1 til udviklere, der angiver, at en offentlig udgivelse skyldes snart. Opdateringen tager sigte på at rette iOS 5-batteriproblemer uden ændringer af indstillinger, bringe multitaskingsbevægelser til iPad 1 uden tredjeparts tweak og løse flere andre fejl og problemer, der leveres sammen med iOS 5.

IPhone 4S kan i øjeblikket deaktivere Location Services som påmindelser og tidszone for at forbedre deres batterilevetid, men den officielle løsning fra Apple vises snart og skal give 4S-brugere mulighed for at genaktivere sådanne funktioner.

Nogle batterilevetidsproblemer med iPhone 4S og iOS 5 blev bekræftet direkte af Apple i en kort erklæring til The Loop og sagde:

"Et lille antal kunder har rapporteret lavere end forventet batterilevetid på iOS 5-enheder. Vi har fundet et par fejl, der påvirker batteriets levetid, og vi vil frigive en softwareopdatering til at adressere dem om nogle få uger. "

Dette blev hurtigt bekræftet af udviklere indirekte, med udgivelsen af ​​iOS 5.0.1 beta opdateringen. De primære rettelser i udviklerbygget 9A402 er:

- Løser fejl, der påvirker batteriets levetid
- Tilføjer multitasking-gestus til original iPad
- Løser fejl med dokumenter i skyen
- Forbedrer talegenkendelse for australske brugere ved hjælp af diktat
- Indeholder sikkerhedsforbedringer

Beta-udgivelsen er tilgængelig for alle modeller af iPad og iPad 2, iPhone 4 CDMA og GSM, iPhone 4S, iPhone 3GS og iPod touch 3. og 4. generation.

Hvis du ikke er en udvikler, skal du prøve nogle af disse tips for at genvinde batterilevetiden, indtil 5.0.1 opdateringen bliver offentligt tilgængelig.