Sådan oprettes en Comcast-webside

Comcast, et kabel- og kommunikationsselskab, der betjener mere end 23 millioner kunder, tilbyder en gratis service, du kan bruge til at oprette et personligt websted. Du skal dog have en Comcast-højhastighedsinternetkonto for at få adgang til tjenesten. Comcast-kunder kan oprette en personlig webside, der tager 25 megabyte plads på Comcasts webserver.

Trin 1

Gå til Publish.comcast.net/splash, og log ind på systemet med dit Comcast-brugernavn og din adgangskode. (Dette tildeles, når du først tilmelder dig tjenesten.) Hvis du først logger ind på din Comcast-e-mail-konto, bliver du muligvis bedt om at logge ind igen for at bekræfte din identitet. Dette åbner dit "Personal Web Pages" dashboard.

Trin 2

Klik på fanen "Opret og rediger sider". Din standardwebside (startsiden) vises. Klik på "Standardside" for at oprette og redigere din startside. Der er en HTML-editor på siden, hvor du kan skrive din websitekode (se "Ressourcer" for HTML-hjælp).

Trin 3

Vælg indstillingen for at oprette en ny side næste. (Dette er valgfrit.) Indtast navnet eller titlen på din nye webside. Gentag dette for hver ekstra side, som du vil have vist på dit websted.

Trin 4

Klik på "Skift sitetema" for at vælge baggrunden og formatet til dit websted. Comcast kalder dette "Look & Feel." Vælg det tema, du kan lide, helst et tema, der passer til dit websteds emne, og klik på "Opdater tema."

Trin 5

Vælg "Upload og administrer fotos" for at oprette et fotogalleri, hvor du kan gemme dine fotos. Klik på "Upload fotos" for at søge efter de billeder, du vil have på dit websted. Du kan føje disse fotos til din webside ved at skrive billedadressen (for eksempel) i HTML-redigeringsfeltet under "Opret en ny side" eller "Mine sider."

Trin 6

Vælg widgets, som er valgfrie værktøjer, som du kan tilføje til dit websted ved at klikke på afsnittet "Vælg & konfigurer widgets". Du kan tilføje afstemninger, kalendere, en gæstebog og endda en vejrrapporteringswidget til din Comcast-side.

Trin 7

Administrer og upload yderligere filer, som du vil bruge på din webside ved at vælge fanen "Vis og administrer filer".

Klik på fanen "Hjem", når du er færdig med at redigere din nye Comcast-webside eller -sider. Vælg "Vis mit websted" i hovedmenuen.