Sådan spiller du Scrabble online gratis

Med flere gratis versioner tilgængelige online kan du spille Hasbros klassiske krydsordspil "Scrabble" hvor som helst. Da navnet "Scrabble" er varemærkebeskyttet, er ikke alle de versioner, du kan finde, officielt licenseret og kan have mindre variationer eller interessante vendinger på spillets eksisterende mekanik. Den grundlæggende gameplay forbliver den samme, dog sikrer du, at du ikke behøver at studere nogen større nye regler for at komme i gang.

På Internettet

Der er flere hjemmesider, der er vært for "Scrabble" -spil, nogle med det officielle "Scrabble" -mærke og nogle med forskellige navne, men næsten identisk gameplay. Games.com indeholder "Just Words" og "Word Battle" samt downloads til flere desktop- og mobilversioner af "Scrabble." Pogo har også et officielt "Scrabble" -spil, og "Lexulous" er gratis at spille "Scrabble" "spil. Alle disse sider kræver registrering for en gratis konto for at begynde at spille, undtagen Pogo, hvor du kan spille mod en AI-spiller uden at tilmelde dig en konto.

På Facebook

Facebook indeholder også flere gratis versioner af "Scrabble". EA udviklede den officielle Facebook-version, som de gjorde med de fleste desktop-udgaver af spillet. "Words with Friends" er et uofficielt spil af Zynga, der trofast gentager "Scrabble" -oplevelsen. "Lexulous" er en Facebook-version af Lexulous-spillet, i sig selv en uofficiel version af "Scrabble." Alle disse spil er gratis at spille, hvor kun en Facebook-konto skal spilles, og de er forudindlæst med ordlister for at forhindre spillere i at bruge forkortelser eller ulovlige ord.

iOS-enheder

Din Apple iPhone og iPad har også flere muligheder for at spille "Scrabble" gratis på farten. Der er gratis versioner af den officielle "Scrabble" -app samt "Ord med venner" og "Lexulous". "Scrabble" og "Lexulous" har begge også betalte versioner, mens "Words with Friends" er helt gratis. "Wordsmith Free" er et andet gratis spil, der holder sig tæt på det originale spilstil og kan opgraderes til en betalt version. For et ekstra twist kan du også prøve "Wordfeud", der randomiserer placeringen af ​​premium-fliser på tavlen og "War of Words", som lader dig stjæle nogle af dine modstanders ord eller endda sprænge deres fliser.

Android-enheder

Android-enheder får også deres eget udvalg af "Scrabble" -apps, inklusive et par gratis, der ikke er tilgængelige på andre platforme. Den officielle "Scrabble" -app, "Words with Friends" og "Lexulous" er alle til stede gratis, med betalte versioner tilgængelige til "Scrabble" og "Lexulous." "Aworded" er et Android-eksklusivt gratis spil, der forbliver tro mod det originale "Scrabble" -spil, mens du tilføjer yderligere tilstande og ekstra funktioner for at holde tingene friske. "Wordsmith Free" er også tilgængelig til Android og kan opgraderes til "Wordsmith Pro" eller "Wordsmith Tournament" mod et gebyr.