Sådan oprettes virtuelle bobbleheads

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • Bobble U-telefonapplikation

Bobble U er et populært nyt iPhone-program, der giver dig mulighed for at oprette dine egne virtuelle bobbleheads. Applikationen giver dig mulighed for at vælge mellem en række håndtegnede tegneseriefigurer for at gøre det perfekte virtuelle bobblehead. Tegneseriebilleder er tilgængelige i mange forskellige temaer, herunder sportsfigurer, politikere, læger, brandmænd og ballerinaer. For at vælge et ansigt til dit virtuelle bobblehoved skal du bruge en tegnet tegning eller uploade et billede fra din kameratelefon. Det er sjovt og nemt at oprette et virtuelt bobblehead!

Besøg din iPhone-applikationsbutik, og søg efter Bobble U fra Kidnea Beans. Applikationen skal koste 99 cent at downloade. Efter download af applikationen skal du afslutte applikationsbutikken og vende tilbage til hovedmenuen på din iPhone. Rul til din liste over iPhone-applikationer, indtil du finder ikonet Bobble U. Da dette er din seneste applikationsdownload, skal det være det sidste ikon på din liste. Åbn applikationen ved at vælge ikonet.

Opret et nyt virtuelt bobblehead ved først at vælge et foto, der skal uploades til applikationen. Dette billede skal være på din iPhone for at du kan uploade det til Bobble U. Når billedet er uploadet, bliver du bedt om at oprette et bobblehovedbillede ved hjælp af en af ​​to metoder. Den første metode er at bruge en hurtigmaske cookie-cutter-funktion, der giver dig mulighed for at beskære en bestemt del af et foto, der skal bruges som bobblehead. Mens dette er hurtigt og praktisk, er den bedre mulighed at bruge værktøjet til fri beskæring ved hjælp af din pegefinger.

Placer din finger på din iPhone-skærm, og spor omkring omridset af dit fremtidige bobbleheads ansigt. Når du har gennemført dette, beskæres dit foto og er klar til brug i oprettelse af bobblehead. Denne beskæringsfunktion er især nyttig, når din bobblehead bærer en hat eller har en frisure, der ikke passer godt sammen med hurtigmaskeindstillingerne. Du kan størrelse dit beskårne foto ved hjælp af to fingre og de traditionelle zoom ind og zoom ud kontrolelementer på din berøringsskærm. Nu hvor du har dit bobblehead-ansigt, skal du matche det med bobblehead-kroppen.

Vælg mellem en række tegneseriehåndtegnede kropstyper, der er tilgængelige på applikationen. Disse kropstyper er professionelt tegnet, og flere kropstyper er periodisk tilgængelige til download fra applikationsopdateringsbutikken. Når du har valgt dit virtuelle bobblehoved og krop, er dit bobblehead komplet. Hvis du er særlig stolt af din oprettelse, kan du e-maile din virtuelle bobblehead til venner ved hjælp af en hurtigknapfunktion i nederste højre hjørne af applikationen.

Aktivér dit virtuelle bobblehead ved at ryste din iPhone. Hovedet vakler ligesom et rigtigt bobblehoved, mens kroppen står stille. Når du mailer dine bobblehead-fotos, vil venner også være i stand til at ryste dit bobblehead, hvis de også ejer en kopi af Bobble U. Hvis de ikke ejer Bobble U, vil de kun kunne se billedet af dit virtuelle bobblehead. Hav det sjovt, og start med at snuble!