Sådan identificeres ejeren af ​​et telefonnummer

Nogle gange i løbet af dagen kan du modtage irriterende opkald fra sjov, du kan tage telefonen uden at nogen svarer på den anden linje, eller du kan få et ukendt nummer på dit opkalds-id. Hvis nogen ringer til dig i telefonen, men du ikke ved, hvem der ringer op, kan du identificere ejeren.

Trin 1

Indtast telefonnummeret i et omvendt telefonnummer-søgning eller opslagswebsted. En omvendt telefonnummer-søgning er et websted til, hvornår du allerede kender telefonnummeret og søger at finde ud af navn, adresse eller placering. Et omvendt telefonnummeropslag er en brugerleveret database med telefonnumre fra forskellige typer mennesker, såsom telemarkedsførere og fiduskunstnere. Yderligere oplysninger kan omfatte meddelelser fra andre brugere, der er ringet op fra det samme telefonnummer.

Trin 2

Find flere oplysninger fra telefonnummerets områdenummer og trecifrede præfiks. Hvis du ikke kan finde ejeren af ​​et bestemt telefonnummer, kan du stadig finde det generelle placeringsområde ved at slå områdekoden op. Når du ved, hvor det generelle område er, skal du bruge en søgemaskine som Google til at slå det trecifrede præfiks op, som muligvis afslører telefonnummerets by. Når du kender byen og staten, kan du pludselig huske, hvorfor en person fra dette område vil ringe til dig og identificere ejeren af ​​telefonnummeret.

Ring telefonnummeret tilbage og spørg den person, hvem ejeren er. Hvis et ukendt telefonnummer vises på dit opkalds-id, er det ofte den hurtigste og nemmeste måde at identificere ejeren af ​​et nummer på at ringe tilbage. Ofte, når dette scenarie sker, er det nogen, der ringede til det forkerte nummer. Hvis det ikke er en tilfældig person, kan det være en virksomhed eller en virksomhed, hvor en person i den anden ende vil besvare opkaldet tilbage med et firmanavn. På dette tidspunkt kan du spørge, hvem ejeren af ​​virksomheden er, og beslutte, om du vil fortsætte med at tale eller lægge på.