Sådan opdateres DirectX-drivere

DirectX er software produceret af Microsoft, som Windows-pc'er bruger til multimedieopgaver såsom kørsel af computerspil. Nogle computerspil kræver muligvis, at visse versioner af DirectX fungerer korrekt, og at køre din computer på den nyeste version af DirectX kan hjælpe med at øge multimedieydelsen. Nogle spil leveres med DirectX-installationsprogrammer, men den bedste måde at sikre dig, at du har de seneste opdateringer til DirectX, er at opdatere driverne online.

Kør Windows Update

Trin 1

Klik på "Start", "Alle programmer" og derefter på "Windows Update."

Trin 2

Klik på "Søg efter opdateringer." Vent, indtil opdateringskontrollen er afsluttet.

Trin 3

Klik på "Brugerdefinerede opdateringer" eller "Valgfri opdateringer", og se gennem de valgfri Windows-opdateringer for eventuelle DirectX-opdateringer.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for eventuelle DirectX-opdateringer, og klik på "OK" og derefter "Installer" eller "Installer nu." Du kan muligvis klikke på "Installer" uden først at klikke på "OK" afhængigt af din version af Windows.

Download DirectX Update Installer fra Microsoft

Trin 1

Gå til Microsofts Direct X webopdaterer (se "Ressourcer").

Trin 2

Klik på knappen "Download". Hvis download ikke starter efter et par sekunder, skal du klikke på "Start download" på den næste side.

Trin 3

Gem DirectX-installationsfilen på din computer. Filnavnet vil være noget der ligner DXwebsetup.exe.

Kør installationsfilen, du har downloadet, accepter licensaftalen, klik på "Næste", klik derefter på "Næste" igen, vent, mens opdateringen downloader og installerer opdateringer fra Internettet. Klik på "Udfør", når opdateringsprocessen er afsluttet.