Sådan optages streaming video

Du kan bruge et tredjeparts softwareværktøj til at optage streaming af video fra Internettet. Kig efter shareware og freeware, der er i stand til at optage alle former for streamingvideo. Hvis du f.eks. Vil optage en video fra YouTube, skal du bruge gratis videooptagelsessoftwareværktøjer som Freerecorder 5, Debut Video og CamStudio. Du kan gemme din optagede video i forskellige filformater og afspille den på en smartphone, MP3-afspiller eller tablet-pc.

Download og installer et softwareværktøj til videooptagelse fra Internettet. Gratis videooptagelsesværktøjer er tilgængelige på: Applian.com, Nchsoftware.com og Camstudio.org, som du kan bruge til at optage en streamingvideo på din computer. Dobbeltklik på det eksekverbare ikon og følg instruktionerne i installationsguiden. Dobbeltklik på softwareværktøjet til videooptagelse for at starte programmet.

Gå til et streamingvideo-websted, som du vil bruge til at optage en videofil. Hvis du f.eks. Vil optage en videofil fra YouTube eller et lignende websted, skal du bruge søgefeltet på websiden til at finde den videofil, du vil optage. Indtast et nøgleord eller et videofilnavn, og tryk derefter på knappen "Søg". Når websiden indlæses i din browser, skal du klikke på knappen "Pause", hvis videoen automatisk begynder at afspilles.

Vend tilbage til softwareværktøjet til videooptagelse, og se efter "Guiden Åben optagelse" i interface-vinduet. Klik på indstillingen "Optag noget lige nu" i menuen. Vælg indstillingen "Capture a Video Clip or Audio Archive from the Internet." Husk, at forskellige typer videooptagelsesværktøjer har forskellige instruktioner.

Gå tilbage til streamingvideowebstedet og tryk på "Afspil" -knappen for at afspille videoen. Om få øjeblikke vises URL-adressen til streamingvideoen i softwareværktøjets videovinduets interface-vindue. Flyt musemarkøren over URL-adressen, og venstreklik på den for at fremhæve adressen. Klik på knappen "Tilføj valg som ny optagelse". Klik på knappen "Udført".

Vælg en videoindstilling fra menulisten "Efter optagelse, konverter til:". Hvis du f.eks. Vil konvertere videofilformatet, så du kan afspille det på din iPod, skal du vælge "Video-iPod" fra menulisten. Tryk på fanen "Output". Klik på afkrydsningsfeltet, der er placeret ved siden af ​​indstillingen, "Føj til iTunes-bibliotek", og tryk derefter på knappen "OK". Vent, indtil værktøjet til videooptagelse er færdig med at konvertere og importere videofilen på din computer.

Advarsler

For at undgå muligheden for krænkelse af ophavsretten skal du sørge for, at den video, du vil optage, ikke foreskriver, at det er ophavsretligt beskyttet materiale. Det kan også være nødvendigt at få den oprindelige ejers tilladelse til at lave en kopi af videofilen.