Værktøjer til redigering af PS2-spil

Mange PlayStation 2-spillere (PS2) finder ud af, at de ønsker at skabe nye verdener, stærkere karakterer og få seje nye våben i deres spil. Ved hjælp af PS2-redigeringsværktøjer er gamere i stand til at oprette, redigere og tage ting ud af spil, som de ikke finder ønskelige. Et par værktøjer, der kan bruges til redigering af PS2-spil, er Sandbox-redigeringsprogrammet, UnrealEdit og Hex Workshop.

Sandkasse

Dette er et PS2-redigeringssystem, der gør det muligt for spiludvikleren at lave kort og ændringer til mange typer PS2-spil. Sandbox redigeringskonceptet betyder, at udvikleren har lagt vægt på at redigere store områder af spillet, inklusive både indendørs og udendørs indstillinger. Derudover bruges denne type redigering af videospil til at redigere dele af videospil, der dækker store terrænområder, som videospillet Grand Theft Auto. Sandbox-redigeringssystemet betragtes som meget brugervenligt, og mange børn og voksne kan endda redigere videospil og oprette deres egne verdener ved hjælp af Sandbox-redigeringsprogrammer. Sandkassebrugere kan oprette eller redigere verdener over Internettet eller LAN. Tilgængelige tilstande til brug inkluderer vogn, sidescroller, machinima og RPG. Tilgængelige kort og skikke har labyrinter, huse, quests og prinsessebesparende niveauer - som alle spillere kan bruge til at skabe deres egne verdener.

UnrealEd

Denne form for redigering betragtes som "subtraktiv", da den fjerner terræn og pletter i videospilverdenen versus at tilføje genstande til spillet. Unreal Ed-programmet har en brugergrænseflade, der kan tilpasses, men ovenfra, forfra, set fra siden og perspektiv er de mest anvendte grænseflader af spillere og redaktører. Dette designværktøj giver redaktører mulighed for at placere og fjerne bestemte genstande og genstande i spillet som beholdningsprodukter og lyskilder. Denne PS2-editor tillader 64-bit redigeringsværktøjer til store spilmiljøer, men understøtter også et 32-bit indhold til mindre spilmiljøer. En fordel ved Unreal Ed-programmet er evnen til at spille og teste spillet, mens du stadig redigerer det. De indholdsredigeringsværktøjer, der er inkluderet i UnrealEd-pakken, er: indholdsbrowsereditor, terrænredaktør, materialeditor, mesh editor, animationseditor, UnrealPhAT, Unreal Cascade, Sound Cue editor og lens flare editor.

Hex værksted

Hex Workshop-softwaren er udviklet til Microsoft-programmer og -systemer, der kombinerer både binær redigering med tekstbehandling. Hex Workshop gør det muligt for spillere at redigere, klippe, kopiere, indsætte, indsætte og slette hex (er) og hex dump. Dette program gør det også muligt at eksportere til HTML- eller RTF-filer til offentliggørelse. Et par typer henrettelser, som Hex Workshop udfører, er hexversion, hexposure, Jinx og RomEdit. Hex Workshop bruges med PS2-redigering til at hacke karakterer, ændre en tegnefærdighed, udseende og samlet præstation i spillet. Dette gavner spillere, der håber at gøre deres RPG-figurer udødelige eller stærkere, end de kom i det originale spil.