Sådan repareres et direkte tv-kort

Direkte tv-adgangskort giver din satellitudbyder mulighed for at registrere, hvad den har brug for for at fakturere dig hver måned, og indeholder også detaljer om din serviceplan. Du kan ikke få satellit-tv-service uden et adgangskort. Hvis du har direkte tv, og du ikke kan få nogen programmer eller shows til at komme op på skærmen, kan det skyldes, at dit adgangskort ikke fungerer korrekt. Adgangskort fungerer ikke af en række årsager - alt fra defekt aktivering til forkert installation. Det meste af tiden at fastsætte dit direkte tv-adgangskort er let og bør ikke tage mere end et par minutter af din tid.

Trin 1

Bekræft, at dit kort er aktiveret korrekt ved at ringe til Direct TVs kundeserviceafdeling på 1--800--531--5000. Følg hurtigmenuen for at nå ud til en kundeserviceagent.

Trin 2

Bed kundeserviceagenten om at aktivere eller genaktivere dit direkte tv-adgangskort. Vent, indtil du modtager bekræftelse på, at dette er gjort, inden du afslutter opkaldet.

Trin 3

Sluk for modtagerens strøm ved at trykke på tænd / sluk-knappen, og tag den helt ud af stikkontakten.

Trin 4

Vent i 15 sekunder for at give modtageren tid til fuldstændig nulstilling.

Trin 5

Sæt din modtager tilbage i stikkontakten, og tænd den ved at trykke på tænd / sluk-knappen.

Trin 6

Tør dit direkte tv-adgangskort med et væv, inden du sætter det i, da snavs på kontakterne inde i modtageren kan påvirke kortets evne til at arbejde.

Sæt adgangskortet helt ind i kortsporet med højre side opad. Hvis kortet kun er delvist i eller er installeret på hovedet, fungerer det ikke.