Angry Birds for Mac Review

Sammen med Mac App Store kom Angry Birds, det vildt populære iPhone-spil, der blev bragt til iPad, Android, Windows, og laver nu bølger i Mac OS X.

Hvis du ikke har spillet Angry Birds før, er det bemærkelsesværdigt simpelt i konceptet, du smider bare forskellige fugle på objekter for at prøve at ødelægge nogle grønne grise. I praksis er det lidt mere komplekst, og du skal bruge forskellige fuglefunktioner til at slå ned genstande, der svarer til kontakt og tyngdekraften. Det er overraskende engagerende (læs: addicting), der forklarer den løbende succes.

Den gode

Spillet er sjovt, kontrollerne er gode, og den øgede skærmopløsning er en god bonus. Jeg er ikke meget af en gamer, men Angry Birds for Mac er let lige så vanedannende som iOS-versionen, og endnu mere. Tro det eller ej, jeg finder mig selv at spille flere Angry Birds på Mac nu, end jeg gør på iPhone. Måske er det skærmstørrelsen, måske er det nyhedsfaktoren at have det på Mac nu, hvem ved det, men det er sjovt, og jeg kan ikke stoppe med at spille det. Foretrækker jeg Angry Birds på Mac? Ja, det gætter jeg på.

Det er ikke kun mig, men andre i min husstand, der har spillet Angry Birds på iPhone, er pludselig mere interesserede i at spille det på Mac. Ikke underligt, at dette spil er # 1 på Mac App Store.

Den dårlige

Opdatering 2: Angry Birds for Mac er blevet opdateret til at omfatte GMA 950 grafiksupport. Dette løser kompatibilitetsproblemerne med ældre MacBook-, Mac Mini- og iMac-modeller.

Opdatering: Angry Birds har faktisk windowed mode, du kan få adgang til det ved at trykke på Command + F fra appen. Tak til dem der påpegede dette.

Mine klager er mangel på windowed mode og nogle kompatibilitetsproblemer. Windowed mode ville gøre det nemmere at spille en hurtig runde eller to mens du laver andre ting. Da den afspilles i fuld skærm, kan du bruge kommandotabellen til at skifte til andre applikationer, spillet er let nok til, at det ikke er en træk på ressourcer for at få det til at køre samtidig med andre apps.

Kompatibilitetsproblemerne? Det afspilles ikke på alle Mac'er. Jeg fandt ud af det førstehånds, da jeg forsøgte at spille den på en ældre MacBook. Spillet ville ikke engang åbne, det ville straks nedbryde / afslutte ved lanceringen. Så hvad giver? Her er meddelelsen fra udvikleren Rovio:

VIGTIGT: Angry Birds kræver OpenGL 2.0, som ikke understøttes på GMA 950 grafikkort. Følgende hardware understøttes ikke i øjeblikket: MacBook1, 1, MacBook2, 1, Macmini1, 1, Macmini2, 1 og iMac MA710xx / A

Jeg hører at de arbejder på en løsning, men i mellemtiden, hvis du har et GMA 950 videokort, har du ikke lykke. Det faktum, at dette ikke blev fanget, før efter at spillet var blevet frigivet et par dage, er skuffende, og hjælper med at pege på, hvorfor Mac App Store ville drage fordel af at tillade demoer eller tidsbegrænsede forsøg at downloade og teste.

Download Angry Birds til Mac

Angry Birds for Mac er $ 4, 99, og du kan få det nu fra Mac App Store (App Store link)