Sådan bruges hovedtelefoner til XBox 360

Et populært træk ved Microsoft Xbox 360 er dets headsetfunktion. Hovedtelefoner giver dig mulighed for at spille uden at forstyrre dem omkring dig og øge følelsen af ​​at være helt nedsænket i spillet. Du kan også bruge chatfunktionen og kommunikere med andre afspillere via et Xbox eller et generisk multimedieheadset, som er et sæt hovedtelefoner med en indbygget mikrofon. Brug af hovedtelefoner med Xbox 360 er enkel og kræver kun et 3,5 mm stik.

Sænk lydstyrken på din Xbox-spilcontroller ved at dreje lydstyrkeknappen så langt den kan gå til venstre.

Vip controlleren væk fra dig, så du kan se udvidelsesporten i bunden af ​​din controller.

Fjern dækslet til din udvidelsesport ved at bruge fingerneglen til at lirke det ud.

Sæt stikket fra hovedtelefonerne i centerstikket på udvidelsesporten. Sørg for, at stikket er skubbet helt ind i stikkontakten.

Sæt lydstyrken op igen på controlleren, og start spillet. Find en behagelig lytteindstilling til spillet. Hvis du bruger et headset, skal du justere din mikrofon, så andre afspillere kan høre dig, når du taler.

Tips

Du behøver ikke bruge et headset med et Xbox 360-spil, der er aktiveret til chat. Hovedtelefoner giver dig mulighed for at lytte til andre spillere, selvom du ikke kan chatte.

Hvis du ikke kan høre noget, eller andre afspillere ikke kan høre dig, når du taler, skal du kontrollere, at dit multimedieheadset ikke er slået fra, og at lydstyrken er skruet op på headsettet.

Advarsler

Langvarig eksponering for høje lyde gennem hovedtelefoner kan beskadige din hørelse. Brug moderering både i den lydstyrke, du vælger, og hvor lang tid du spiller, mens du har hovedtelefoner på.