Lav gratis VOIP-opkald fra iPhone med FaceTime Audio

Med FaceTime Audio kan iPhone nu foretage gratis VOIP (Voice Over Internet Protocol) -opkald direkte fra den indbyggede telefon eller FaceTime-app uden behov for tredjepartstjenester eller -applikationer. Dette betyder i grunden, at du foretager telefonopkald til alle steder i verden gratis, så længe modtageren af ​​opkaldet også bruger en iPhone, iPad, Mac eller iPod touch og kører en moderne version af iOS, der understøtter FaceTime Audio.

Lydopkaldskvaliteten af ​​FaceTime Audio er imponerende klar og lyder meget bedre end en standard mobilforbindelse alligevel, så selvom du ikke ønsker at bruge denne service som en langdistansudskiftning, kan den give en betydelig forbedring til generelle telefonsamtaler som godt.

Sådan bruger du FaceTime Audio i iOS på iPhone

Brug af FaceTime Audio til VOIP-opkald er ekstraordinært let, og hvis du allerede har lavet en videochat med FaceTime, før du finder det, er det ikke meget anderledes at starte en stemmechat fra enhver iPhone eller iPad:

  1. Åbn telefonappen og tryk på et kontaktnavn (note: hvis du har adgang til via favoritter, skal du trykke på knappen (i)
  2. Se efter "FaceTime" -alternativet under kontaktnavnet, og tryk så på det lille telefonikon for at starte et FaceTime Audio-opkald

Den faktiske FaceTime Audio-skærm ser meget ud som et standardopkald, det vil ringe kontakten som sædvanligt, og der er muligheder og bekvemmeligheder fra normale taleopkald, som f.eks. Lydløs, højttalerfunktion og evnen til at skifte til en videochat, hvis ønskes.

Du kan også starte et FaceTime Audio-opkald direkte fra FaceTime-appen selv, selvom den dedikerede app foretrækker video, så bare sørg for at trykke på telefonikonet i stedet for videokameraikonet for at starte en talekonversation. At starte et FaceTime Audio-opkald fra FaceTime app er, hvordan du gør det også på en iPad.

FaceTime Audio er virkelig bedst brugt på wi-fi-netværk eller ubegrænsede dataforbindelser med LTE eller 4G, men det vil også arbejde på båndbredde-afkortede dataplaner. Hvis du bruger funktionen over cellulære data og ikke har ubegrænset båndbredde, skal du være opmærksom på, hvor længe samtalen varer, og hvor meget data du bruger med VOIP-opkaldet, da ansigtslydforbindelsesstrømmen vil bruge en betydelig mængde båndbredde og du kan finde dig selv tygget gennem en standard dataplan ganske hurtigt. Husk blot at holde øje med dataanvendelsen, og om muligt skifte til et wi-fi-netværk for at aflæse dataoverførslen til Wi-Fi og væk fra en mobilforbindelse.

Hvis du forsøger at bruge FaceTime og løbe ind i aktiveringsfejl, er det normalt en hurtig løsning.

FaceTime Audio kan bruges til at foretage taleopkald direkte mellem iPhones, iPads, iPod touch og Mac'er, der kører Mac OS X Mavericks eller nyere. Tredjeparts apps som Skype og Google Voice tilbyder også VOIP- og lydopkaldsfunktioner på tværs af platforme, men medens begge er gode tjenester, kræver hver af dem at downloade og bruge en tredjepartstjeneste, hvilket kan give FaceTime Audio kanten for de fleste iOS-brugere.

Selvom FaceTime Audio kun er officielt tilgængelig i IOS 7.0 og nyere versioner, findes der løsninger til tidligere versioner for at tvinge FaceTime alene til både iOS og Mac, hvis behovet opstår.

FaceTime Audio kan betragtes som iMessage for voice, idet Apple har opbygget en service, der omgår de cellulære luftfartsselskabers standardtjenester, som forhindrer mobiludbydere til at oplade brugere til langdistanceopkald, eller telefonopkald for den sags skyld. Kombiner det med lydkvaliteten, der er langt bedre end en standard mobiltelefon eller analog linje samtale, og FaceTime Audio er virkelig en virkelig fantastisk funktion.