Sådan flyttes billeder fra et Canon-kamera til en computer

Digitale billeder kan hurtigt og nemt overføres til en computer til deling, redigering og udskrivning. Canon digitale kameraer kræver kun en USB-ledning for at overføre billeder. Hukommelseskortet eller kameraets interne hukommelse kan kun rumme så mange billeder, så det anbefales at overføre billederne ofte og slette dem efter overførslen. Sørg for ikke at tage USB-kablet ud under overførslen eller risikere at miste nogle af billederne.

Trin 1

Tænd kameraet og computeren. Indstil kameraet til afspilning ved at vælge knappen med "Afspil" -trekanten.

Trin 2

Sæt den lille ende af en USB-ledning i kameraet i USB-porten, der er placeret under en gummiklappe, og sæt den anden ende af ledningen i en USB-port på computeren.

Trin 3

Start "Kamera- og scannerguiden" eller vent på, at computeren finder billederne, og start guiden. Klik på knappen "Start", klik på "Denne computer", og dobbeltklik derefter på Canons ikon. Vælg "Få billeder" under indstillingen for kameraopgaver.

Trin 4

Klik på "Næste" på den første skærm i guiden for at dukke op. Kamerabillederne vises på den næste skærm, og alle billeder vælges til download. Hvis du ikke vil downloade et billede, skal du klikke på det for at fjerne fluebenet ved siden af ​​det. Tryk på "Næste".

Navngiv filerne i det næste vindue. Dette navngiver hele gruppen og nummererer fotos. Indtast navnet på gruppen i det første felt. I det andet felt skal du vælge "Gennemse" og vælge en destinationsmappe til fotos. Marker afkrydsningsfeltet "Slet fotos efter kopiering". Denne mulighed sletter fotos fra kameraet og frigør hukommelse, når de er downloadet. Vælg "Næste", så bliver telefonene downloadet.