Instruktioner til en Samsung TV-fjernbetjening

Din Samsung-fjernbetjening er døren til mange af dit tvs funktioner. At vide, hvordan du bruger din Samsung-fjernbetjening, giver dig selvtillid, når du vil udføre en bestemt handling på dit tv.

Tryk på den røde knap placeret øverst på fjernbetjeningen. Dette er "Power" -knappen. Når der trykkes på den, tændes og slukkes "Power" -knappen for tv'et.

Tryk på knapperne under "Power" -knappen. Disse knapper er nummereret fra 0 til 9. Disse knapper kaldes samlet "nummerpladen". Nummertastaturet giver dig mulighed for hurtigt at komme til en ønsket kanal ved manuelt at indtaste nummeret på den kanal, du vil se, i modsætning til at skulle vende gennem kanalerne en efter en.

Tryk på knappen til venstre for knappen "0". Dette er knappen "Én / to-cifret kanalvalg". Denne knap giver dig mulighed for at skifte fra visning af enkeltcifrede til tocifrede kanaler. Denne knap fungerer også som "Tekst-tv" -knappen. Knappen til højre for "0" -knappen er "Forrige" -kanalknappen. Denne knap giver dig mulighed for at skifte mellem de sidste to kanaler, du har set.

Tryk på knapperne "+" og "-". Dette er lydstyrkeknapperne. Knappen plustegn hæver lydstyrken, mens minustegnknappen sænker lydstyrken. Op-ned-knapperne til højre for lydstyrkeknapperne er kanalknapperne. Op-knappen skifter tv'et til den næste kanal op, mens ned-knappen skifter kanal ned.

Tryk på knappen til venstre for lydstyrkeknappen; dette er knappen "Mute". Mute-knappen slukker for tv'ets lyd, hvis du trykker på den igen, tændes lyden igen. Knappen til højre for kanalknappen er knappen "Tilgængelig kildevalg" og giver dig mulighed for at ændre inputkilder, så de kan vises.

Se på knapperne, der skaber et buemønster. Disse knapper startende fra venstre er: "Menu" -knappen, der, når du trykker på den, åbner tv-menuen, "TV" -knappen, der giver dig mulighed for at vælge tv-kilden direkte, "Info" -knappen giver dig mulighed for at se stationsoplysninger og "Afslut-knappen" giver dig mulighed for at afslutte skærmvisningen.

Se på knapperne i bunden af ​​fjernbetjeningen, der skaber en cirkel. De udvendige knapper er "Markørkontrolknapper", der giver dig mulighed for at flytte fra menupunkter i samme retning som pilemarkeringen på den bestemte knap. Den venstre pil bevæger markøren til venstre, den højre knap flytter markøren til højre, op-knappen flytter markøren op og ned-knappen flytter markøren ned. Knappen i midten er "Enter" -knappen, og den giver dig mulighed for at vælge den fremhævede menupunkt.

Se på knapperne nederst på fjernbetjeningen. Den øverste række af disse knapper fra venstre mod højre er: "TelText" displayknappen, der gør det muligt at læse både udsendelse og tekstinformation, knapperne "Sound mode display" og "Teletext display" giver dig mulighed for at vælge displays fra lyd og tekst-tv indstillinger, "Sleep" / "Teletext store" -knappen indstiller sleep-timeren og gemmer tekst-tv-indstillinger, og "Teletext-størrelse" -knappen giver dig mulighed for at vælge størrelsen på tekst-tv.

Se på den nederste række af knapperne nederst på fjernbetjeningen fra venstre mod højre. Knappen "Fastext emnevalg" giver dig mulighed for at vælge hurtige tekstindstillinger, "Valg af lydeffekter" giver dig mulighed for at vælge lydeffektindstillinger og "Valg af billedeffekter" giver dig mulighed for at vælge billedeffekter.