Kan jeg gendanne slettede meddelelser fra en BlackBerry?

Det kan være en frustrerende oplevelse at slette en besked fra en BlackBerry ved et uheld. Der er ofte ingen nem måde at gendanne beskeden på, når den først er blevet slettet. Men ved at tage et par skridt kan du afgøre, om der er en måde at gendanne data på og gendanne din besked. Og med ny software, der er oprettet som svar på dette problem, kan du forhindre mistede beskeder i fremtiden.

Find ud af, hvilken type besked du har mistet: en SMS-besked eller en e-mail. Hvis det er en e-mail, behøver du ikke bekymre dig om kompliceret harddiskgendannelse; gendannelse af beskeden kan være lige så let som at logge ind på din e-mail-tjeneste på en computer for at gendanne beskeden. Hvis du arbejder for en virksomhed, kan en it-repræsentant muligvis scanne firmaserveren efter din besked. Nogle virksomheder gemmer dog ikke SMS-beskeder på deres BlackBerry-servere.

Gå ind i din BlackBerry-indbakke, hvis du har mistet en SMS-besked. Tryk på BlackBerrys menuknap, og vælg "Vis mappe." Beskeden eller en kopi af den findes muligvis stadig i mapperne til din indgående og udgående SMS.

Gå til BlackBerry-menuskærmen, og vælg ikonet "Søg", hvis du stadig ikke kan finde din mistede besked. Søg efter søgeord, du kan huske fra meddelelsen. Hvis søgefunktionen finder din mistede besked, skal du muligvis kopiere den nødvendige tekst fra søgeskærmen til en ny besked for at bevare den.

Bed den person, der har sendt den mistede besked eller modtaget en mistet besked fra dig, om at sende den igen, hvis ovenstående trin ikke har fungeret.

Brug tredjepartssoftware. Som svar på dette problem har et firma ved navn Dexrex oprettet gratis software, der gemmer alle SMS-samtaler for at forhindre deres tab.