Sådan konverteres MS Visio til MS Excel

Konvertering af Microsoft Visio-filer til Microsoft Excel-filer er en simpel proces. Microsoft bygger bevidst kompatibilitet mellem al sin værktøjsbaserede software for at skabe en integreret oplevelse, der gør opgaver med hvert program meget lettere. Mens konvertering af filer mellem Visio og Excel måske lyder som en vanskelig opgave, er det faktisk ret simpelt med de rigtige instruktioner.

Åbn din Microsoft Excel-software, og opret en ny projektmappe. Klik på "File" i topmenuen, og klik på "Save" fra den efterfølgende menu. Klik på "Luk" i menuen "Filer", når du er færdig med at gemme. Luk ikke Excel-programmet helt, bare den nye fil, der lige blev oprettet.

Vælg de objekter, der indeholder de oplysninger, du har brug for i dit Visio-program, og klik på menuen "Funktioner" øverst på skærmen. Klik på "Eksporter til database" i den næste menu. Klik på hver celle, du ikke ønsker at importere, under listen "Celler til eksport" og klik på "Slet". Klik på "Excel-filer" på listen "Navne" for at indlæse databasen med Excel-filer, der kan konverteres.

Naviger til den Excel-fil, du lige har oprettet, og klik på den for at vælge den. Skriv "itemID" i feltet "Field" under vinduet "Export to Database". Klik på "OK", og Visio-objekterne konverteres og gemmes i dit Excel-dokument.