Hvordan får jeg den tv-redigerede version af film?

Film kan have indhold, der ikke svarer til en persons overbevisning og standarder. For eksempel kan de have et stærkt eller stødende sprog, som måske ikke passer til børn. Derefter frigiver instruktører redigeret til tv-versioner af filmene, så filmene kan vises på tv og opfylder standarderne for Federal Communications Commission. De er også formateret, så de passer bedre til tv-skærmen. Ikke alle måder at få redigerede film på er lovlige, så du bør altid prøve at få filmen fra produktionsfirmaet.

Traditionelt køb i butikken

Tjek dine lokale butikker, der sælger film. Nogle af dem kan have kopier af de tv-redigerede versioner, hvis produktionsselskabet har frigivet den redigerede version til salg. Stol ikke på websteder, da websteder ikke altid har tilladelse til at sælge redigerede kopier.

Kontroller, at den redigerede version af filmen i butikken er frigivet af produktionsselskabet, der udgav den originale version af filmen. Produktionsselskabet bør være opført på filmemballagen.

Køb de redigerede film fra butiksrepræsentanten.

Produktionsvirksomhed Anmodning / Forespørgsel

Slå den film, du ønsker, op på Internet Film Database eller lignende websted for at finde ud af, hvilket firma der producerede filmen. Dette websted har også en liste over studier, der producerer film. Find det firma, der producerede filmen på denne liste.

Klik på linket til produktionsvirksomheden. Linket fører dig til virksomhedens websted. Webstedet skal have kontaktoplysninger som en postadresse eller et kontaktlink.

Brug kontaktoplysningerne på firmaets websted for at komme i kontakt med virksomheden. Spørg dem, om der er en tv-redigeret version af den film, du vil have. Forespørg om, hvem du skal kontakte for at afgive en ordre, hvis versionen er tilgængelig.

ClearPlay

Køb en ClearPlay DVD-afspiller og abonnement. Denne DVD-afspiller bruger softwareteknologi til at filtrere ud stødende indhold. Filmene, du får gennem denne metode, vil ikke være den nøjagtige tv-redigerede version, som produktionsvirksomheden udgav til netværk, men teknologien tjener det samme formål med hensyn til at slippe af med stødende indhold.

Vælg film, du vil se i redigeret form fra din lokale videobutik eller online gennem virksomheder som Netflix.

Besøg clearplay.com og brug dit medlemskab og dit USB-drev (inkluderet i køb af DVD-afspiller) til at downloade filtre til de film, du har valgt. Sæt USB-drevet i DVD-afspilleren, og se dine shows.

Advarsler

Køb ikke kopier af film fra virksomheder, der køber film, og rediger dem derefter selv. Disse virksomheder fungerer i strid med gældende lov om ophavsret. ClearPlay overtræder ikke ophavsretsloven, fordi teknologien ikke ændrer den originale version af filmen og opretter en ny, ifølge Clean Edited Movies.