Sådan finder du et satellit-mobiltelefonnummer

En satellitmobiltelefon er en type telefon, der opretter forbindelse til netværket via en satellit i stedet for et mobiltårn. De har samme størrelse og funktionalitet som en mobiltelefon. Hvis du ønsker at finde en persons satellit-mobilnummer, kan du ikke finde nummeret via telefonforespørgsler på 411. Der er imidlertid opstået flere uofficielle telefonbøger på Internettet med kompilerede data fra brugerformularer, telemarkedsførere og andre databaser. Søgning i disse mapper kan hjælpe dig med at finde det nummer, du leder efter.

Trin 1

Klik på linket Hvide sider på Whitepages.com, og indtast så mange oplysninger, som du ved om personen. Hvis den person, du søger, har en fortegnelse i databasen, vises de i resultatfortegnelserne. For at få den fulde liste inklusive et telefonnummer skal du betale et gebyr på $ 1,95 (pr. December 2010).

Trin 2

Naviger til webstedet Mobiltelefonnummer på Mobilephoneno.com. Søgefeltet på forsiden giver dig mulighed for at indtaste en persons navn eller et mobiltelefonnummer og viser på den følgende side, om den har fundet et resultat. Hvis personens mobilnummer er i databasen, vises det i højre kolonne. Denne service er gratis, men har et begrænset antal poster.

Klik på Mobile 118-linket på Mobile118.co.uk. Kataloget viser mobilnumre, der opdateres regelmæssigt. Tjenesten er gratis. Når du klikker på "Søg i telefonbogen" på forsiden, bliver du bedt om at indtaste de oplysninger, du kender til personen. Hvis systemet finder et match til dine input, vises mobilnummeret for personen på den næste side.