Den ultimative Retro Terminal: Katode

Mac'en havde lige fødselsdag, men lader du ikke efter dagen før en GUI? Ønsker du ikke, at du i 70'erne eller 80'erne slog væk ved en DOS-prompt, der forbinder til en lokal BBS? Får du nostalgisk for de dage, hvor du skriver kommandoer i en støjende grøn på sort terminal, der vil desync og flimre tilfældigt? Dine drømme er ved at gå i opfyldelse takket være katoden, den selvudråbte vintage terminal emulator, og det optager perfekt, at retro computing føler.

Du kan køre katode i fuld skærm (som skærmbilledet ovenfor) eller i vinduet vindue (som skærmbilledet nedenfor). App'en er et absolut oprør og overraskende tilpasses, så du kan skabe billedets perfekte gamle skole terminaler, der er fulde af slid, krumning, flimring, jitters, indbrænding og endda en justerbar bithastighed, der lader dig efterligne et 300bps modem. Du kan tilpasse indstillingerne, så din Mac Terminal føles som noget lige ud af WarGames eller The Matrix, eller noget derimellem.

At downloade katoden er gratis, men billedkvaliteten begynder at nedbrydes over tid i en hilarisk desynced og uklar katastrofe, indtil appen er genoptaget, eller du kan betale $ 20, og billedet vil forblive lige så sjusket eller lige så godt som du indstiller det. Nedenfor er et screenshot snappet i øjeblikket, at katoden spazzing dramatisk efter ca. 15 minutter i den gratis version:

Du kan fange katode fra udviklerens websted, Secret Geometry. Appen vises ikke i Mac App Store, formodentlig fordi den replikerer nogle eksisterende funktionaliteter i Mac OS X (Terminal).

Vi har dækket flere andre retro Terminal emulatorer her før, men katoden er langt den mest udførlige. Takket være MacStories for at opdage denne, er det ret fantastisk.