Hvad er en god personlig hilsen til en mobiltelefon?

Det er fristende at se en mobiltelefonhilsen som en chance for personligt udtryk eller for at fremvise din personlighed eller yndlingsjoke eller sang. Du ved dog aldrig, hvornår en opkalder kan være en vigtig kontakt, der ikke er imponeret over dit personlige udtryksmærke. En stødende hilsen til telefonsvarer kan dræbe dine chancer for at skabe meningsfulde forbindelser. Der er nogle strategier for at sikre, at din telefonsvarerhilsen efterlader et godt indtryk, uanset hvem der ringer.

Klar, kortfattet hilsen

En god mobiltelefonhilsen er klar, høflig og til det punkt. Undlad at mumle for at gøre det så let som muligt for dem med dårlig hørelse eller dårlige forbindelser at være i stand til at høre din hilsen. Vær høflig, og gem sværd til samtalen, hvis det er relevant. En potentiel arbejdsgiver eller college-rekrutterer er sandsynligvis ikke imponeret, hvis de bliver mødt med bandeord, når de ringer.

Opkaldere kan generelt ikke lide at sidde ved en lang hilsen, før de kan efterlade deres besked. En hilsen bør ikke være så lang, at de måske glemmer, hvad de kaldte for at sige. De fleste opkaldere er også kloge nok til, at de ikke har brug for detaljerede instruktioner om, hvilke oplysninger der skal efterlades. Bed for eksempel dine opkaldere om at efterlade deres navn, kontaktoplysninger og et godt tidspunkt at ringe tilbage. Alt, hvad de virkelig har brug for, er bekræftelse på, at de har ringet til det rigtige nummer og efterlader deres besked til den rigtige person.

Gør det enkelt for opkaldere. Design din hilsen med dit fornavn, det telefonnummer, de ringer til, og en venlig påmindelse. Den hilsen, du vælger, og din stemmetone gør meget for at formidle din personlighed og tilføje et personligt præg.

Hvis du er i tvivl, er her et simpelt script, du kan følge for at sikre, at din hilsen gør, hvad den skal gøre, mens du er venlig og høflig: "Hej. Du har nået Jane. Jeg er ikke tilgængelig lige nu. Efterlad dit navn , telefonnummer og et godt tidspunkt at ringe tilbage til dig. Jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hav en dejlig dag. "

Telefonscripts er nyttige måder at sikre, at dine opkaldere nåede den rigtige person. Du kan også bruge dette telefonscript: "Hej der. Dette er Jacks telefon, og jeg er ked af at gå glip af dit opkald. Efterlad mig dit navn, dine kontaktoplysninger, så vender jeg tilbage til dig, så snart jeg kan. Skål . "

Fremvis professionalisme

Uanset om det er et potentielt jobsamtale eller en personlig ven, der prøver at nå dig, viser hilsenen på din telefon din personlighed. Gør det sjovt og professionelt. En fremragende måde at sikre, at din velkomstbesked viser, at din bedste del af din karakter er at vælge et tidspunkt på dagen, du føler dig energisk og positiv. Mens praksis gør perfekt, skal du udvikle forskellige hilsner, der viser din professionelle og venlige personlighed. Nogle gange kan det tage et par forsøg, indtil du er fortrolig med det bedste valg.