Sådan repareres en kreativ Zen Music Player

Creative Zen er en musik- og videoafspiller, som du kan tage med dig, når du er på farten. Som enhver bærbar enhed kan den udvikle funktionelle problemer. Heldigvis kan du løse dette problem ved at tage et par fejlfindingstrin. Først når du har prøvet alle metoderne derhjemme, bør du overveje at få enheden udskiftet.

Trin 1

Hvis ZEN slet ikke tænder, skal du sørge for, at den er opladet korrekt. Tilslut afspilleren til en strømadapter eller en USB-port på en computer. Se efter det grønne opladningsikon på displayet. Det vises muligvis ikke, hvis batteriet er tømt. Se efter et blåt LED-lys bag knapperne Afspil og Indstillinger. Hvis den blinker til og fra, betyder det, at ZEN oplades. Lad afspilleren oplade i seks timer eller mere.

Trin 2

Omformater afspilleren, hvis den fryser. Dette fjerner filer med korrupte data, der får afspilleren til at låse op. Tag enheden ud af en computer, og sluk den. Hold "Afspil" -knappen, mens du tænder den. Når du ser Creative-logoet, skal du slippe knappen "Afspil". Vælg "Format (alle)." Klik på "Ja". Dette vil formatere afspilleren. Vælg "Genstart". Overfør dine filer til afspilleren igen.

Trin 3

Hvis du har en beskadiget skærm, kan du prøve at genoplade batteriet. En korrupt skærm kan betyde, at din skærm er blank, dårlig kontrast eller mangler pixels på skærmen. Nulstil afspilleren ved at indsætte en nål i nulstillingshullet på siden af ​​enheden.

Installer genoprettelsesværktøjet til MP3-afspilleren. Denne Creative-download opdaterer din afspiller med firmware og løser de fleste problemer. Se Ressourcer for at linke til downloadwebstedet.