Sådan får du en faxlinje

Før du begynder at bruge den nye faxmaskine, du lige har konfigureret i dit hjem eller kontor, skal du få en faxlinje installeret, så din faxmaskine kan sende og modtage faxer på et separat nummer fra din telefon. Deling af en faxmaskine og en telefon på den samme linje kan være frustrerende, når en enhed binder linjen. Tilføjelse af en separat linje giver dig mulighed for at bruge begge enheder samtidigt. En faxlinje er egentlig bare en anden telefonlinje, der er tilsluttet en faxmaskine i stedet for en telefon. Alle kan få en anden linje eller et andet nummer fra deres lokale telefonselskab.

Ring til dit telefonselskab. Fortæl operatøren, at du gerne vil få en faxlinje til dit hjem eller kontor, så overfører de dig til den relevante repræsentant.

Planlæg et passende tidspunkt for telefonfirmaet at sende en tekniker til dit hjem eller kontor.

Vælg et område i dit hjem eller kontor, hvor du vil have den ekstra linje installeret. Når teknikeren ankommer, skal du vise dem, hvor stikket skal installeres. Når de er færdig med at installere den nye linje og jack, skal du betale dem installationsgebyret.

Test linjen for at sikre, at den fungerer ved at slutte en telefon til den og lytte efter en klartone.

Advarsler

Dit telefonselskab opkræver et gebyr for installation af en anden linje.