Sådan testes tv-forkoblinger

Uanset hvilket fjernsyn du bruger, er der et ret komplekst kort af kredsløb og ledninger forbundet, som hjælper med at sikre, at fjernsynet fungerer korrekt. Et nødvendigt stykke hardware er tv-ballasten. Ballasten er det, der lyser lamperne i dit fjernsynssystem, så hvis dit tv ikke tændes og producerer en lyskilde, betyder det, at din ballast er beskadiget. For at kontrollere funktionaliteten af ​​din ballast skal du få adgang til den inde i fjernsynet.

Trin 1

Tilslut tv'et til en lokal stikkontakt, og tænd for apparatet. Hvis tv'ets skærm ikke lyser, betyder det, at forkoblingen muligvis er beskadiget.

Trin 2

Frakobl tv'et fra stikkontakten, og fjern alle andre lyd- / videokabler, der løber ind i enheden.

Trin 3

Fjern stjerneskruerne langs den bageste ende af tv'et, og skub tv-kabinettet op. Kig efter en lille, rektangulær sensor tilsluttet en køleventil på fjernsynet. Dette er ballasten. Den nøjagtige placering af forkoblingen kan variere, så tjek placeringen i din brugervejledning.

Frakobl lampestikket, der løber ind i forkoblingen, ved at fjerne de to skruer, der holder den på plads, og skub derefter stikket ud. Skub den aktuelle ballast ud, og indsæt en erstatningsballast. Du kan få disse fra en lokal tv-elektronikreparationsbutik. Når det er på plads, skal du stramme udstyret og forsegle fjernsynet igen. Tænd for tv'et, og billedet skal indlæses på skærmen. Hvis det ikke gør det, ved du, at problemet ikke er med ballasten. Hvis billedet vises, er det fordi den originale forkobling er beskadiget.