MacOS 10.13.3 Beta 6 og iOS 11.2.5 Beta 7 Udgivet til Testing

Apple har udgivet macOS 10.13.3 High Sierra beta 7 til brugere indskrevet i MacOS beta testprogrammer sammen med iOS 11.2.5 beta 7 til iPhone og iPad beta testere.


Der forventes ingen nye funktioner i MacOS High Sierra 10.13.3, hvilket tyder på, at udgivelsen primært vil fokusere på fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer, måske for yderligere at begrænse virkningerne af smeltdown og Specter-sikkerhedssvaghederne.

På samme måde synes iOS 11.2.5 primært at fokusere på fejlrettelser og sikkerhedsforbedringer, herunder adressering af en nysgerrig fejl, der kan tillade en webside-link sendt via meddelelser for at nedbryde appen. Den nye beta 7-build i iOS 11.2.5 forventes heller ikke at indeholde nogen større nye funktioner, selvom der er mulighed for at bede Siri om at læse nyhederne til dig, hvilket vil få Siri til at tilbyde et par minutter nyhedsanmeldelse fra NPR, Fox News, CNN eller Washington Post.

Mac-brugere, der er indskrevet i beta-testprogrammerne for både udviklere og offentlige beta-testere, kan finde MacOS 10.13.3 beta 6 til rådighed til download nu fra afsnittet Mac App Store-opdateringer.

iPhone og iPad beta testere kan finde iOS 11.2.5 beta 7 build nu tilgængelig fra afsnittet Software Updates i Settings appen.

Enhver bruger kan vælge at deltage i de offentlige beta-testprogrammer til Apples systemsoftware, men det anbefales generelt kun for avancerede brugere på grund af buggy-karakteren af ​​betasystemer. Ligeledes kan enhver bruge $ 99 til at tilmelde sig Apple Developer Programmet og få adgang til udvikler beta software fra Apple, men det program er beregnet til udviklere af Apple-kompatible software og tilbehør.

Separat frigivet Apple også watchOS 4.2.2 beta 5 til udviklere til Apple Watch.

Den accelererede udgivelsesplan for betabygginger tyder stærkt på, at Apple indpakker udviklingen af ​​både iOS 11.2.5 og macOS High Sierra 10.13.3, og vi vil sandsynligvis se en offentlig udgivelse i den nærmeste fremtid.