Sådan tilsluttes en antenne til Sony Bravia HDTV

Elementer, du har brug for

  • Sony Bravia HDTV

  • HD-antenne

  • HDMI-kabel

Sony Bravia er et brancheførende LCD high-definition tv. Selvom der er flere mindre produktlinjer under Bravia-mærket, deler de fleste tv-apparater de samme funktioner. De fleste mennesker har en slags HD-modtager tilsluttet enheden fra en kabel- eller satellitudbyder, men dine lokale kanaler er muligvis ikke inkluderet. I så fald skal du tilslutte en HD-antenne for at modtage lokale kanaler over luften. HD-antenner kan installeres på ydersiden af ​​dit hjem, men der er ingen signalforøgelse med disse enheder over indendørsenheder, og tagantenne kan være et øje at se på, for ikke at nævne at være svære at installere.

Sæt antennen i en stikkontakt nær fjernsynet. De fleste HD-antenner får strøm for at øge signalstyrken.

Tilslut HDMI-kablet til HDMI-porten på bagsiden af ​​HD-antennen. Hvis du bruger en SD-antenne, behøver du ikke slutte noget til den.

Indsæt den anden ende af HDMI-kablet i en tilgængelig HDMI-port på Sony Bravia HDTV. Hvis du bruger en SD-antenne, skal du tilslutte koaksialkablet, der løber fra bagsiden af ​​antennen, til "In" -porten på bagsiden af ​​tv-apparatet.

Tænd for Sony Bravia HDTV. Tryk på "HDMI" -knappen på tv'ets fjernbetjening. Det kan være nødvendigt at trykke på dette flere gange, indtil indholdet, der er fanget af antennen, vises på skærmen. Hvis du bruger en SD-antenne, kan du blot skifte kanal ved hjælp af kanal op eller ned-knappen på tv'et eller fjernbetjeningen.