Sådan laver du en 3D-model af dit ansigt online

At lave en 3D-model af dit ansigt skaber en brugerdefineret avatar til online brug. 3D-avatarer er ikke kun sjove for enhver social netværkskonto, men de tillader mere fleksibilitet i ansigtsudtryk end flade og 2D-avatarer. Det er muligt at bruge et personligt billede til at lave en 3D-model af et ansigt online uden at downloade software eller komplicerede kunstprogrammer.

Avatara

Åbn en webbrowser. Gå til Avatara.com (se referencer). Avatara giver brugeren mulighed for at oprette personlige avatarer i 3D og tillader upload af billeder for at skabe et 3D-billede af et ansigt. Deltag på hjemmesiden for at komme i gang.

Vælg knappen "Kom godt i gang" og tryk derefter på "Upload billede." Gennemse computerfiler for at finde det foretrukne personlige billede til 3D-avataren. Softwaren bruger automatisk ansigtsfunktioner til at lave et 3D-billede af ansigtet.

Juster hår, hud, øjne og krop efter behov. Når ansigtet er lavet ud fra billedet, har hjemmesiden forskellige knapper til tøj, krop, ansigt, hud, øjne og hår. Vælg en hvilken som helst foretrukken knap, og foretag ændringer. For eksempel skal du vælge “Hår” og ændre hårfarven eller stilen, så den passer til de aktuelle stilarter og farver. Vælg "Øjne" for at foretage mindre justeringer af øjnens form, størrelse og farve.

Gem avataren, når den er færdig, og læg den op på et hvilket som helst foretrukket socialt netværk.

3D ansigtsgenerator

Åbn en webbrowser og gå til Kitt.net (se Referencer), og åbn siden til 3D-ansigtsgenerator.

Rul ned på siden, indtil du når til feltet, der siger "FGA - Face Generation Appliance V 1.2", og vælg "Start".

Udfyld de stillede spørgsmål. Det beder om navn, køn, alder, vaner som at ryge og drikke, og om ansigtet har rynker eller ej.

Tillad, at billedet vises. Generatoren opretter et 3D ansigtsbillede baseret på spørgsmålene.

Gizmoz

Gå til Gizmoz-webstedet (se Ressourcer), og vælg "Opret din avatar." Hjemmesiden har mulighed for at uploade et personligt foto.

Upload et foto fra filer. Vælg uploadindstillingen, og gennemse fotos, indtil du finder det foretrukne billede. Klik på filen, og den uploades.

Juster avataren som ønsket. Føj tøj til avataren, juster frisøren, eller giv 3D-billedet det foretrukne tilbehør.