Sådan Degauss et tv

Elementer, du har brug for

  • Degauss spole eller

  • Computerskærm eller tv med degaussing-funktion

De fleste nyere fjernsynsapparater har en indbygget degauss-funktion, der fungerer, når tv'et tændes, eller når du trykker på degauss-knappen. Et tv skal degausses på grund af ændringer i dets lokale magnetfelt, hvorfor de fleste degausseringsmetoder involverer magneter. Selv et tv med en degauss-funktion kan være nødvendigt at degaussere, hvis det passerer nær en stærk permanent magnet. Der findes flere metoder til at degaussere et tv, hvis det ikke har en degauss-funktion, eller dets degauss-funktion ikke fungerer.

Opret en computerskærm eller et tv med en degauss-funktion tæt foran din tv-skærm, og aktiver degauss-funktionen. Dette fungerer bedst med en lignende størrelse skærm. Du skal muligvis gøre det flere gange for enhver effekt.

Køb en degauss-spole online eller hos din lokale elektronikbutik. Tænd for tv'et og spolen med spolen foran tv'et. Flyt langsomt væk fra skærmen, mens du flytter spolen i cirkler for at dække hele skærmen. Sluk spolen, når du har nået en afstand på 4 fod fra skærmen.

Brug tv'ets indbyggede degaussing-funktion flere gange. Drej tv'et, og tryk om nødvendigt på degauss-knappen. Sluk for tv'et, og lad det køle af i mindst 20 minutter. Tænd den igen, og gentag efter behov.

Advarsler

Hold alle magnetiske optageenheder såsom harddiske, hukommelsesmedier, VHS og kassettebånd væk fra degaussing-spolen.