Beta 5 i iOS 11.4.1 og macOS High Sierra 10.13.6 Udgivet til test

Apple har udgivet den femte beta versioner af MacOS High Sierra 10.13.6 sammen med iOS 11.4.1.

Disse beta-opbygninger adskiller sig fra den igangværende beta-test af macOS Mojave 10.14 og iOS 12, som skyldes den endelige udgivelse i efteråret.

Hverken iOS 11.4.1 beta eller macOS High Sierra 10.13.6 beta forventes at indeholde nye funktioner, og det er mere sandsynligt, at versionerne vil fokusere på sikkerhedsforbedringer og fejlrettelser.

MacOS High Sierra 10.14.6 beta 5 kan downloades nu fra Mac App Store på enhver Mac, der for øjeblikket er indskrevet i High Sierra beta-testprogrammet.

iOS 11.4.1 kan downloades nu fra appens Indstillinger-app til enhver iPhone eller iPad, der er indskrevet i iOS-beta-testprogrammet.

De nye beta-builds for disse særlige operativsystemer Mac, iPhone og iPad ankommer kun en uge efter en anden beta-udgivelse.

At holde styr på opdateringer af beta-software kan være en god indikator for, hvornår en bestemt systemsoftwareopdatering kan blive tilgængelig. Apple går normalt igennem en række beta udgivelser, inden den udsender en endelig version til offentligheden, så det ville med rimelighed forventes at finde den endelige udgivelse af iOS 11.4.1 og macOS High Sierra 10.13.6 engang i de kommende uger eller måneder.

Separat er de næste store versioner af macOS og iOS også under aktiv udvikling, og alle kan installere iOS 12 public beta eller installere macOS Mojave public beta, hvis de har lyst til at deltage i et beta testprogram for begge operativsystemer. Betasoftwaren er mindre stabil end den endelige builds, og det anbefales derfor kun for avancerede brugere at eksperimentere med.