Sådan ser du, hvor meget AT & T-minutter, data og tekst jeg har tilbage

AT&T er en mobiltelefonudbyder, der tilbyder mobiltelefonplaner til brugere over hele verden. AT & T-kunder har et valg af planer for mobiltelefoner, der inkluderer forskellige mængder minutter, internetdataforbrug og tekstbeskeder. Hvis du vil vide, hvor meget af dine planfradrag, du har brugt i måneden, kan du finde ud af det ved at ringe til AT&T eller besøge din konto på AT&T-webstedet.

Kontooplysninger online

Gå til AT & T-webstedet for at se din konto, som giver dig opdaterede oplysninger om, hvor mange minutter, dataforbrug og tekstbeskeder du har tilbage på din konto. Indtast dit brugernavn og din adgangskode på startsiden for at logge ind på din konto.

Find "Min brugsoversigt" på din kontooversigtsside. Antallet af minutter, du har brugt til den aktuelle faktureringscyklus, vises under dette afsnit.

Tjek dit dataforbrug ved at klikke på linket "Brug og seneste aktivitet" på din konto. Dit dataforbrug vises på følgende skærmbillede. Antallet af SMS-beskeder, du har sendt, og det antal, du har tilbage, vises også på denne skærm.

Kontooplysninger via telefon

Brug din AT&T mobiltelefon til at ringe * 646 # og tryk på send. AT&T sender en tekstbesked om dine brugte og tilgængelige minutter til din mobiltelefon.

Ring til * 3282 #, og tryk på send for at få en tekstbesked om dit dataforbrug til den aktuelle faktureringscyklus sendt til din mobiltelefon.

Se antallet af resterende tekstbeskeder, du har denne faktureringscyklus, i den samme tekstbesked, der rapporterer dit dataforbrug.