Hvor fotos filer er gemt på Mac

Photos-appen i Mac OS har til formål at styre alle billeder, der findes i applikationen, herunder billeder kopieret fra en iPhone eller et hukommelseskort til appen Fotos og dem, der også importeres til appen. Men har du nogensinde spekuleret på, hvor de faktiske fotos filer er gemt på en Mac?

Vi skal vise dig, hvordan du finder de billedfiler, der findes i Photos-appen på Mac OS. Dette er specifikt for Photos-appen, hvis du ikke bruger Photos-appen til at styre billeder på din Mac, bliver dine fotos ikke gemt i applikationspakkebiblioteket, og i stedet vil du sandsynligvis finde dem gennem Finder i mappen Generiske billeder eller andetsteds i Mac OS.

Billeder Filplacering i Mac OS

Billeder billedfiler gemmes på følgende sted i Mac OS:

~/Pictures/Photos Library.photoslibrary/Masters/

Den ~ tilde repræsenterer brugerens hjemmekatalog, hvis du vil bruge den fremragende Go To Folder-kommando for at få adgang til denne mappe, spring ikke over ~ prefixet.

Dette fokuserer naturligvis på lokale billedfiler og ikke noget, der er gemt i iCloud, som i stedet fås gennem iCloud Photo Library eller Photos-appen.

Sådan får du adgang til, hvor fotofiler gemmes i Mac OS

Hvis du manuelt vil navigere til fotofilpositionen ved hjælp af Finder, skal du bruge følgende trin:

  1. Åbn Finder i Mac OS og gå til din hjemmekatalog
  2. Gå til mappen "Billeder"
  3. Find filen med navnet "Photos Library.photoslibrary"
  4. Højreklik (eller Control + Click) på "Photos Library.photoslibrary" og vælg "Vis pakkeindhold"
  5. Åbn mappen "Masters" for at finde de billedfiler, der er indeholdt i Photos app

Masters-mappen indeholder mapper af fotos organiseret efter dato i år, måned og dag undermapper. Inden for hver mappe er billedfiler fra den pågældende dato.

Bemærk, hvis du sletter et billede fra masterlisten, vil det ikke længere være tilgængeligt i Photos app. Dette anbefales ikke af indlysende årsager. Kopier en fil fra mappen, hvis du vil redigere den.

Denne pakke mappe er ikke beregnet til at være brugerorienteret, hvorfor den er skjult, men du kan alligevel få adgang til dine filer direkte, hvis du ønsker det.

Hvis du er forvirret, viser videoen nedenfor højreklikken / kontrol-klik-fremgangsmåden for at få adgang til billederne i hovedfilerne til fotos:

En anden tilgang til at finde den oprindelige fil fra Photos app på Mac bruger funktionen "Vis referenced", som åbner et Finder-vindue direkte til en fil, der blev valgt fra Photos-appen.

Savvy Mac-brugere vil bemærke, at Fotos-appbilleder er placeret i samme pakkeformatindhold som andre almindelige Mac-apps, og i samme forældrekatalog, som hvor der findes iPhoto-billeder, og hvor Photo Booth-filer er placeret.