Tilføj mapper til dock på iPhone og iPad for at udvide App-kapaciteten i iOS Dock

Du kan udvide appens bæreevne i iOS Dock ved at bruge Mapper og placere disse mapper i Dock på en iOS-enhed. Dette er et godt trick, hvis du har mere foretrukne apps end det, der passer i iOS Dock som standard (4 på iPhone og 6 på iPad), så gør dig selv en tjeneste og læg en folder med hyppigere anvendte apps i Dock.

Tilføjelse af mapper til iOS Dock er virkelig nemt. Denne vejledning vil gå igennem processen, den fungerer det samme med en hvilken som helst mappe på iPhone, iPad og iPod touch med iOS.

Sådan tilføjes mapper til dock i iOS

Alt du skal gøre er at trække en mappe til Dock.

Du kan enten omdøbe en eksisterende mappe eller oprette en ny mappe ved at trykke og holde en app for at tabe oven på en anden.

Derefter skal du blot trække og slippe mappen i iOS Dock, hvor den bliver.

Når mappen er i iOS Dock, udvides den ud, når den tappes på, på samme måde som i mapper, der opfører sig i Mac OS X Dock, når de ses af gridindstillingen:

Dette er mere en brugbarhedstip end meget andet, især for alle, der ønsker at iPhone eller iPad Dock har flere ikoner, eller for nogen, der nemt går tabt i et hav på app-sider. Hvis du for eksempel ofte bruger mere end en iOS-webbrowser, skal du prøve at tilføje en mappe, der er dedikeret til alle browsere, i stedet for at rotere Dock med dem alle.

Mapper har eksisteret i iOS siden version 4.0. Hvis du nogensinde opretter en masse mapper og bliver træt af at have alle dine apps i dem, er den nemmeste måde at dumpe alle apps tilbage til startskærmen ved at nulstille hjemmeskærmlayoutet.