Hvordan man laver en makro i "Call of Duty 4"

Brug af en makro online i "Call of Duty 4" øger skydehastigheden for enhver pistol. En makro er en scripted begivenhed til at udføre flere job. Så i tilfælde af "Call of Duty 4" kan du lave en fyringsmakro, der med et enkelt museklik affyrer flere gange med en meget hurtigere hastighed end du normalt ville. Der er to muligheder for, hvordan man gør dette, en ved hjælp af makroredigeringsprogrammer og en ved hjælp af installeret musesoftware til at oprette en makro.

Makroredigeringsprogram

Download og installer et makrofremstillingsprogramprogram, såsom AutoHotKey. Dette program giver dig mulighed for at redigere scripts til bestemte taster. Der er andre sådanne programmer, herunder Work Space Macro Recorder, Quick Macros, Macro Expert og Macro Wizard. De fungerer alle på samme måde som at scripte en enkelt mus eller tastaturtast til at udføre flere funktioner.

Find filen kaldet "AutoHotKey" (eller et andet makrofremstillingsprogram) i mappen Mine dokumenter eller Dokumenter. Højreklik på denne fil, og klik på "Rediger script". Indsæt scriptet i vinduet, og gem filen. Du kan finde mere komplekse scripts andre steder, men dette er en simpel version:

Ins :: Suspend LButton :: Loop {SetMouseDelay 30 Klik på Hvis (GetKeyState ("LButton", "P") = 0) Break}

Gem scriptet, og afslut filen helt. Dobbeltklik på filen, eller højreklik, og vælg "Kør script". Næste gang du indlæser "Call of Duty 4", vil alle dine skud være hurtige.

Deaktiver scriptet efter afspilning ved at afslutte AutoHotKey-programmet helt fra systembakken. Højreklik på ikonet for programmet, og klik på "Afslut".

Musesoftware makro

Installer spilmusesoftwaren på din computer. Opret en ny makro fra makroskærmen i musens programindstillinger. Find disse muligheder ved at gå til menuen "Start", vælg listen "Programmer" og lokalisere den installerede musesoftware. Når skærmbilledet til oprettelse af makro vises, skal du klikke på "Start optagelse".

Kopier og indsæt denne makro i begivenhedslisten for din nye makro tre eller flere gange baseret på hvor mange gange du ønsker, at den skal affyres:

Venstre mus ned Ned Opret forsinkelse (tenms) Venstre mus op Opret forsinkelse (15 ms)

Gem makroen. Indlæs det, når du spiller "Call of Duty 4." Denne makro giver dig mulighed for at skyde så hurtigt som din billedhastighed tillader.