Sådan hentes sendt e-mail i Outlook

Mange e-mail-brugere henviser til deres sendte e-mail for at validere transmission af meddelelser, for at kopiere og indsætte tekst til en ny besked og for at videresende sendt e-mail til modtagere, der ikke er inkluderet i den originale distribution. Mappen Microsoft Outlook Sent Items gemmer de meddelelser, en bruger sender, inklusive oplysninger om modtageren af ​​meddelelsen, og hvornår brugeren sendte e-mailen. Du kan hente din sendte e-mail ved at følge nedenstående trin.

Gå til din Microsoft Outlook-postkasse. Kontroller, om titellinjen øverst til venstre i Outlook-applikationsvinduet læser "Indbakke - Microsoft Outlook."

Gå til sektionen "Alle mailmapper" i navigationsruden til venstre i Outlook-applikationsvinduet. Se efter "Sendte poster" -mappen og ikonet - fordi Outlook lister postmapper alfabetisk som standard, er mappen Sendte poster normalt mod slutningen af ​​mappelisten. Klik på mappen "Sendte emner".

Se efter den sendte e-mail-besked, du vil hente. Outlook sorterer dine sendte meddelelser fra senest til ældst som standard. Klik på overskrifterne "Til" eller "Emne", hvis du vil søge efter en sendt e-mail pr. Modtager eller emne.

Klik for at vælge den e-mail, du vil hente. Tryk på din venstre museknap to gange hurtigt (dobbeltklik) for at hente e-mailen. Hvis du valgte flere e-mails, skal du trykke på din højre museknap og vælge "Åbn emner" fra valglisten.

Tips

Hvis du har en POP3-postkassekonto eller IMAP-postkassekonto, skal du kigge efter mappen "Sendte emner" under afsnittet "Personlige mapper" i navigationsruden i Outlook. Outlook grupperer alle sendte meddelelser i den samme "Sendte emner" -mappe til brugere, der har adgang til flere POP3-postkassekonti ved hjælp af en enkelt Outlook-grænseflade. Hvis du har en POP3-postkassekonto og en Exchange Server-postkassekonto, gemmer Outlook sendte meddelelser for begge konti i den samme "Sendte emner" -mappe. Hvis du har en Hotmail-konto, skal du kigge efter mappen "Sendte emner" under afsnittet "Hotmail" i navigationsruden.