Sådan importeres iCal til iWork-numre

Det er muligt at importere iCal-kalendere til Apples iWork-regneark "Numbers". For at opnå dette skal du konvertere dine data til et mellemformat. Komma-separeret værdi (CSV) er et mellemformat, der er tilgængeligt både fra iCal og Numbers. Desværre gemmer iCal ikke en kalenderfil i CSV. Du skal bruge et hjælpeprogram til at konvertere fra iCal-standard (ICS) til CSV. Når din kalender er i CSV-format, er Numbers udstyret til at importere den.

Trin 1

Eksporter din iCal-kalender. iCal sikkerhedskopierer kalendere til ICS-filer. Fra menuen "File" i iCal skal du vælge "Export".

Trin 2

Konverter din ICS-fil til en CSV-fil. Det er en simpel tekstkonvertering, men det kræver et hjælpeprogram. En freeware-applikation kan downloades fra Félix Chénier. Kig efter "ics2csv.dmg.zip." Andre applikationer kan også håndtere opgaven, såsom Mozilla SunBird eller iCalMaker. (Find links til alle i Ressourcer.)

Importer CSV-filen til Numbers. Du kan enten trække CSV-filen til Numbers, eller du kan vælge "File" og derefter "Open" fra menulinjen.