Sådan omgår du en proxiblok

En proxy-blok bruges af computerejere eller netværksadministratorer for at forhindre brugere i at få adgang til websteder, der bruger en stor mængde båndbredde, modtager en høj strøm af trafik eller viser upassende indhold. En proxyblok kan oprettes ved hjælp af software som Websense eller SmartFilter eller ved at redigere indstillingerne for internetindstillinger i din webbrowser. Hvis du vil omgå en proxy-blok, er der flere proxy-websteder, der kan hjælpe dig.

VectroProxy

Trin 1

Besøg VectroProxy's officielle hjemmeside (se afsnittet Ressourcer). Dette proxy-websted lader dig surfe hurtigt på Internettet, skjuler din IP-adresse, mens du besøger andre websteder, og det er gratis.

Trin 2

Indtast URL'en til det blokerede websted, du forsøger at få adgang til, i det tomme tekstfelt under teksten "Indtast webadressen".

Klik på "Gennemse!" fane ved siden af ​​tekstfeltet, hvor du skrev URL'en, og vent på, at VectroProxy dirigerede dig til det websted, der tidligere var blokeret.

KProxy

Trin 1

Gå til KProxy officielle hjemmeside (se Ressourcer). KProxy har gratis hjulpet brugere, der har brug for adgang til begrænsede sider på arbejdspladsen, hjemme eller i skolen siden 2005. Påstand om, at de fungerer godt sammen med ofte blokerede sider som Facebook og Gmail, skjuler også din IP-adresse for at sikre, at din identitet er beskyttet .

Trin 2

Indtast URL-adressen på det websted, der har en proxy-blok i tekstfeltet placeret øverst på websiden.

Klik på "Surf!" fanen ved siden af ​​tekstfeltet, eller tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur. KProxy omdirigerer dig derefter til det websted, du vil have adgang til.

Vtunnel

Trin 1

Gå til Vtunnels officielle hjemmeside (se Ressourcer). Dette proxy-websted giver dig mulighed for at omgå et proxy-blokeret websted gratis.

Trin 2

Indtast URL-adressen på det websted, der er begrænset, i tekstfeltet under "Indtast en URL nedenfor for at surfe sikkert på Internettet!" Dette er placeret mod toppen af ​​Vtunnel-websiden.

Klik på "Begynd browsing" -fanen under tekstfeltet, og vent på, at Vtunnel omdirigerer dig til webstedet, der er begrænset af en proxy-blok.