Sådan genbruges gamle computere og printere i Boca Raton, Florida

Virksomheder og beboere i Boca Raton, Florida, har en række muligheder for at genbruge gamle computere og printere. I stedet for at dumpe dem på lossepladsen, giver genbrug det muligt at bortskaffe computere sikkert, hvilket beskytter miljøet og lader elektronikhandlere fjerne gamle computere og printere til dele. Nogle virksomheder betaler endda dig for din gamle elektronik.

Tag din gamle computer og printer til Best Buy på 20540 State Road 7, Shadowood Square, Boca Raton, Forida, 33498. Selvom du ikke købte din elektronik på Best Buy, vil det tage dem og genbruge dem sikkert. Hvis din computer og printer stadig er i god stand, kan du muligvis bytte dem ind til Best Buy-butikskredit.

Kontakt Boca Raton Recycling, hvis du er en virksomhed, der ønsker at genbruge dine gamle computere. Boca Raton Recycling arrangerer aftaler med din IT-afdeling for at hente og analysere dine gamle computere, inden de trækkes ud til genbrug og renovering. I nogle tilfælde kan Boca Raton Recycling endda betale dig for dine gamle computere. Det genbruger også gamle printere, men det kan være nødvendigt at du betaler et mindre gebyr for at få printere genbrugt gennem Boca Raton Recycling.

Tag dine gamle computere og printere til en Staples-butik i Boca Raton. Staples accepterer gamle computere til genbrug, men opkræver et mindre gebyr, hvis du ikke købte computeren fra Staples. Da Staples har et partnerskab med Dell, accepterer det Dell-computere gratis og vil endda få en af ​​sine EasyTech-eksperter til at fjerne vigtige oplysninger fra din harddisk.

Ring til 1-800-GOT-JUNK. 1-800-GOT-JUNK er en Palm Beach County genbrugstjeneste, der henter dit skrammel, inklusive gamle computere og printere. En servicerepræsentant analyserer, hvad du vil have taget væk, og vil fortælle dig meget, det vil koste. Virksomheden genanvender eller donerer sikkert brugbare genstande til lokale velgørenhedsorganisationer for at holde dem væk fra lossepladser.

Doner dine computere til PC Medix Inc. på 1310 NW Boca Raton Blvd. Boca Raton, Florida, 33432. PC Medix Inc. genbruger ikke kun ubrugelige computere og printere, men renoverer og distribuerer brugbare genstande til lokale velgørenhedsorganisationer og samfundsprogrammer, der har brug for computere.